User Profile #437315

Description
PROFIL ETS2 01
1.49 - preskúmanosť mapy 100,00 % (všetky mapové DLC) - origo mapa SCS bez mapových rozšírení (modov)
jazdenie z kompletnou AI dopravou

1,48 / 2,66 PROMODS - ETS2 - preskúmanosť mapy 78,67%
PROMODS + všetky DLC + ME + RUSMAP + GREAT STEPPE + MaghrebMap + Southern Region Map + SIBIRmap + Java Road Revolution
jazdenie z kompletnou AI dopravou a zatiaľ iba SINGLE

PROFIL ATS 01
1.49 - preskúmanosť mapy 100,00% (všetky mapové DLC) - origo mapa SCS bez mapových rozšírení - jazdenie z kompletnou AI dopravou

PROFIL ATS 02
1.46 - preskúmanosť mapy 9,97 % (všetky mapové DLC) - origo mapa SCS + PROMODS CANADA + ROAD ALIASKA + C2C + CANAMANIA + REFORMA
jazdenie z kompletnou AI dopravou

pri výbere firmy ma oslovilo motto DKt : "Jezdíme když můžeme, když nemůžeme - nejezdíme"

Keďže beriem ETS2/ATS ako simulátor jazdenia na kamióne, tak jazdím z kompletnou AI dopravou, políciou berúc do úvahy negatíva s tým spojené jj ... :)
Tak pri porovnávaní výsledkov (najazdených km), berte prosím túto skutočnosť na vedomie - i pri akokoľvek agresívnej jazde (čo nepraktizujem - nejazdím preteky) je nemožné za rovnaký čas odjazdiť tie isté "km" ako pri jazdení po prázdnych cestách bez polície (vypnutá AI doprava = vypnutá polícia - a teda jazda bez pokút).

Netvrdím, že AI je ideálna, to vôbec nie - ale reálne jazdenie na reálnych cestách nie je tiež v dnešnej dobe idylka jj. Pre mňa znamená jazdenie na prázdnych cestách to samé ako hrať strielačku bez nepriateľa schopného ma ohroziť - ale to je vec názoru každého hráča jj.

ETS/ATS jazdím dlho predlho, akurát na TBčko som kápol len prednedávnom. V hre je progres v každom smere - rok od roka sú lokality krajšie vizualizované a aj tá nešťastná AI je oproti začiatkom na tom o hodne lepšie ... Baví ma jazdiť v doprave a dávať preskúmanosť každej mapy na 100%.
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Timeline

Premium activated

until

Premium activated

until

Account creation