User Profile #98520

Description
1.1 LIMBAJ ! Ai grija la limbaj deoarece Moderatorii cat si Ajutoarele sunt cu ochii pe acest lucru! Botul Mee6 te avertizeaza o singura data! Apoi iti va da "mute" pe server de la 15-59 de min !
1.2 JICNIRI ! Jicnirile asupra soferilor sunt strict interzise! Fiecare isi face treaba lui in stilul sau ! Orice jicnire adusa la adresa unui sofer G-TRANS v-a fi penalizat cu mute intre 15-59 de minute!
1.3 STAFF ! Respecta deciziile stafului ! Nu ofensa si nu badjocorii deciziile ! Vei primii INSTANT "mute" 30 de min !
1.4 RESPECTA STAFFUL ! Cele mai groaznice momente trebuie sa iti pastrezi calmul atata timp cat vorbesti cu un membru STAFF ! Si cand zicem STAFF ne referim clar la Helper/Dispecer/Tester/Moderatr/AdminFondator ! In cazul in care aduci vorbe directe sau indirecte ofensatoare vei primii "mute" 59 de minute iar la a 2-a abatere vei fi dat afara din firma !
1.5 AJUTOR ! Daca ai vreo problema legata de firma, de joc, de truckbook, de serverul de discord sau orice alte probleme vei cere ajutorul HELPER-ULUI ! Daca acesta nu raspunde vei intreba un alt membru staff in ordinea gradelor !!! NICIDECUM DIRECT LA MODERATOR , ADMIN SAU FONDATOR !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.1 TARGET ! TARGET-UL este OBLIGATORIU pentru orice membru ! Acesta reprezinta firma ! In cazul in care nu se indeplineste targetul intr-o luna , se recalculeaza targetul pe luna urmatoare incat sa se acopere gaura lasata !
2.2 2LUNI MAXIM ! Target-ul se poate anula timp de 2 luni maxim ! Iar in a trei-a luna se recalculeaza pe toate cele 2 luni + luna care e in ptrezent si la finalul lunii trebuie facuti toti !
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
Awards 0
No awards were received.
Timeline

Premium activated

until