User Profile #336815

Piggsy

Limits
Real + Race 8 386 / 1 000 km
Euro Truck Simulator 2
Real + Race 6 598 / 500 km
American Truck Simulator
Real + Race 1 111 / 311 mi
Description
Moje kamioňácká kariéra začala 18. května 2018, kdy jsem si poprvé zahrál Euro Truck Simulator 2. Zhruba o půl roku později, 23. prosince 2018, jsem si pořídil též American Truck Simulator. Oba simulátory mám rád úplně stejně, takže je podle nálady střídám. Evropské silnice jsou pochopitelně bližší mému srdci, zatímco Amerika má zase pestřejší krajinu, divokou přírodu a více okolních zajímavostí.
K řízení mi slouží volant Logitech G920 připevněný na kovovém stojanu a televize Samsung s úhlopříčkou 140 cm. Při jízdě sedím na gauči a používám manuální řadicí páku včetně spojkového pedálu.
Multiplayer nehraju, jezdím pouze externí zakázky pro World of Trucks, kde se snažím plnit všechny Eventy a získat veškeré dostupné achievementy. O TrucksBooku jsem se dozvěděl díky Jardovi - řediteli zeměkoule, který mě na tyto stránky upozornil. Hlavní důvod mé registrace byl ten, že se mi velmi líbí zdejší podrobný výpis o každé splněné zakázce. V takovýchto zajímavých statistikách si já totiž doslova rochním. :@)
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Timeline

Premium activated

until

Premium activated

until

Premium activated

until

Premium activated

until