User Profile #173981

NOV/\ Burho

Limits
Real 65 467 / 4 000 km
Description
Ben Burho, Kastamonu'luyum, İstanbul'dayım, 1991'liyim ve grafikerim.

ETS2'ye 2012'de açıklandığı tarihten yaklaşık 1-2 ay içerisinde başlamışımdır. Kesin tarihi bilmesemde O yıldan itibaren 01.01.2020 yılına kadar lisanssız oynadım. Her gün olmasa istikrarlı bir şekilde oynadığım oyundur. Ayrıca nadiren de olsa ATS ve Microsoft Flight Simulator oynarım. Başka oynadığım bir oyun yoktur.

Gerçekçilik için VTC.World Kullanırım
Temmuz 2020'den itibaren VTCW'deyim. Ekim 2021'den itibaren "Simülasyon" modu gereği sıfırlanmış bir şekilde devam ediyorum.

External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.
https://vtc.world/cp/users/view/?user=10546

Nedir bu VTC.World?
Gerçekçi sürüş için hazırlanmış bir uygulamadır. Kullanmak isterseniz öncelikle sıfırdan bir profil ile başlayacağınızı bilmenizi isterim. Kimsenin hile yapamaması için sadece TruckersMP sunucularında çalışabilmektedir. Trucksbook gibi farklı bir uygulamadır ve Trucksbook ile birlikte aynı anda çalışabilmektedir. Yani hem Trucksbook hem de VTC.World kullanabilirsiniz. Trucksbook'dan farkı gerçekçi sürüş için sadece 100km/h'ın geçilip geçilmediğine bakmamasıdır.

VTC.World'de gerçekçilik için hız limitlerine uymalı, kırmızı ışıklarda durmalı, kantarlara girmelisiniz. VTC.World'de 9 farklı sıralama bulunmaktadır. Bunlar özetle ne kadar yakıt tasarrufu yaptığınıza, yediğiniz cezalara ve taşıdığınız yükün ağırlıklarına göre farklı sıralamalardır. Yani hafif yük taşıyanlar ile ağır yük taşıyanlar aynı sıralamada yer almazlar. Kilometre hesabı yerine puan sistemi bulunmaktadır. Tabii ki ne kadar kilometre yaparsanız puanınızın artmasında etkisi olur ama bu puanlar yediğiniz cezalara, aldığınız hasarlara, taşıdığınız yükün ağırlığına ve ortalama ne kadar yakıt yaktığınıza da bağlıdır. Ayrıca VTC.World'de haftalık vergi sistemi gibi gerçekçiliğe yakın farklı özelliklerde vardır. Özellikle en gerçekçi mod olan "Simulation" modu seçerek oynadığınızda bir yükten alacağınız para oldukça düşüktür. Kısaca yüke vereceğiniz %10'luk bir hasar, o yükü zararına taşımanız anlamına gelebilir.

Nova VTC ekip lideri olarak ve VTC.World'ü 2020 yılından itibaren kullanan biri olarak VTC.World'ü hız yapmayı hiç bir zaman sevmeyenlere ve sadece sabırlı olan kişilere önerebilirim. Gerçekten az da olsa sabırlı biri değilseniz VTC.World size göre değildir. Ama sabırlı biriyimdir ve gerçekçi sürmeyi de çok severim diyorsanız da tam size göredir. VTC.World hakkında detaylı bilgi için vtc.world web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Türkçe desteği bulunmamaktadır. VTC.World hakkında takıldığınız bir konu veya sorun olursa bana profilimdeki iletişim bilgilerinden ulaşarak istediğiniz zaman sorabilirsiniz. Hatta aynı ekipte olmasak da VTC.World kullanmak isteyen kişiler veya şirketler olursa sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Altın kuralım
Her zaman en son yük bıraktığım şehirden yük alarak devam ederim. Aynı zamanda VTC.World kullandığım için Trucksbook bazı teslimatlarımı kaydedemeyebiliyor. Buradaki seyir defterimde atlamalar olsa da VTC.World profilimden baktığınızda hiç bir zaman atlamadığımı görebilirsiniz.

Volvo'cuyum
Kullandığım tır sabit, Volvo FH540 6x2/4 orta akslı kendime özgü, bazen de yüke göre uyumlu bir boya seçeneğini kullanarak yoluma devam ediyorum.

Dış kamera mı?
Sadece park halindeyken. Park ederken de camı açar, kafamı geriye çevirerek (5 kamerası ile) park ederim.

Hasarlı yük mü?
Allah korusun. %1 bile olsa içim yanar.

Gerçekçilik için manyaklık
TMP'de oynarken navigasyonda diğer kamyonların varsayılan mavi renkteki noktaları kapalıdır. Bir önüme bir de aynama bakarım yeter. Neden mi? Yolda biri olsa da olmasa da düzgün sürmemi ve daha kontrollü olmamı sağlıyor. Ban yeme ihtimalinizi yükselteceği için sürüş tavsiyesi değildir.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Birisi kural ihlali yaparsa, bana ufakta olsa dokunursa, çarparsa, hele ki yüküme hasar verirse, af yok, babamın oğlu da olsa report.

Hatasız kul olmaz
Evet bende ban yedim. Ama kararı siz verin; Video

Yani, Kasmak yok. Keyfine sürmek var.
Yollarda karşılaşmak dileği ile..

External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.
https://info.flagcounter.com/MWfp
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Timeline

Premium activated

until

Premium activated

until

Premium activated

until

Premium activated

until

Premium activated

until