Company Profile #95583

JST GROUP

Company Management
owner
manager
manager
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
OVER ONS
Welkom bij JST GROUP.

JST GROUP is opgericht door 3 gepassioneerde truckers op 30 augustus 2023. Wij zijn een virtueel vrachtwagenbedrijf in Nederland, die ernaar streven om met zijn allen een unieke en meeslepende ervaring te bieden aan vrachtwagenliefhebbers en spelers die genieten van de kunst van het trucken.


WAT WIJ BIEDEN
● Realisme: We hechten veel waarde aan realisme in onze ritten. Van realistische routes en rijomstandigheden tot het volgen van verkeersregels, streven we ernaar om een authentieke ervaring te bieden.

● Diversiteit aan vrachten: Onze chauffeurs krijgen de kans om een breed scala aan vrachten te vervoeren, variërend van normale ladingen tot speciale transporten. Dit houdt de ritten interessant en uitdagend.

● Actieve leden: Binnen onze community hebben wij actieve leden die graag met elkaar de wegen verkennen.


VEREISTEN
● Basiskennis van het Nederlands.

● Minimaal leeftijd van 16 jaar oud.

● Realistische/nette rijstijl.

● Maximaal van 3 actieve bans.

● 50+ uur speeltijd in ETS2.

● Vrachtwagen in de kleuren/style van JST GROUP.
Company Rules
Limit 10 000 km
Real + Race
ETS2 Limit 10 000 km
Real + Race
ATS No limit
REGELS
● Vriendschappelijke Sfeer: Respecteer en waardeer de diversiteit van onze leden. We bevorderen een vriendschappelijke omgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

● Participatie: Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan betrokkenheid van onze leden. We vragen je vriendelijk om ervoor te zorgen dat je wekelijks een x aantal leveringen voltooit.

● Respectvol Rijden: We verwachten van onze leden dat ze netjes en realistisch rijden tijdens hun virtuele ritten. Respecteer andere weggebruikers en handhaaf veilig rijgedrag.

● Have fun! Het is van groot belang dat alle leden een plezierige ervaring hebben
List of employees [6]
Loading