Company Profile #94913

MAGNUS GROUP

MAGNUS®
02.11.2020
Company Management
owner
manager
representative
dispatcher
dispatcher
Euro Truck Simulator 2 Monthly Statistics - ETS2
American Truck Simulator Monthly Statistics - ATS
Awards
Company Description
Image

Naša ekipa logistike MAGNUS se sastoji od vozača sa prostora Balkana, ako ste savjesni vozač i želite dobru zabavu sa super ekipom, vozite sa nama svaki mjesec firma nagrađuje najboljeg vozača sa DLC po vašoj želji.

Image


Image
Company Rules
Euro Truck Simulator 2 Limit 10 000 km
Real
American Truck Simulator No limit
Image

Prijava za ulazak u firmu se sastoji iz jednog dijela:

Pošaljite zahtev na TB (TrucksBook),


Pravila


1. Obavezno je poštovati TB pravilo koje kaže da maksimalna postignuta brzina tokom ture ne sme biti veća od 100km/h, što znači da vožnja preko 100km/h je nerealna, odnosno ne doprinosite firmi sa nerelnim kilometrima, samo stvarna brzina se računa (Ako vam ovo pravilo nije jasno, obratite se upravi na discord).

2. Obavezna mesečna kilometraža je 10.000km, računaju se samo stvarni kilometri (ukoliko ne možete postići limit iz nekog razloga, javite se upravi na discord).


3. Koristiti discord od firme, radi komunikacije, druženja, organizacije konvoja, pomoći,... (Nick na discord treba biti identičan kao na TB-u).


4. Koristiti skin (boju) i tag firme u multiplayeru (opis skina i tag-a ima na discordu).


5. Poštovati pravila TruckersMP-a (ukoliko dobijete Ban javite na discord upravi i posaljite video ili ti razlog bana).


Na kraju svakog mjeseca ce uprava da izbaci neaktivne vozace koji ni na koji nacin nisu doprinjeli firmi. Naravno i na kraju mjeseca ce mo nagradjivati sa DLC-jevima najbolje vozace. Tu smo prije svega radi zabave, druzenja i naravno da napravimo koji kilometar kako bih bili u top 3. Uzivajte i sretno putovanje sa MAGNUS logistikom.


Image


List of employees [13]
Loading