Company Profile #93810

NUR-TRANS

Company Management
owner
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Donosimo vam priču o njihovom razvoju i planovima za budućnost.

Nedeljko Tadić-NEDO vlasnik je transportnog preduzeća Nur Trans d.o.o. iz Dervente.
Preduzeće je osnovano 2004. god. prva rijec u nazivu firme je skraćenica od imena gazde i njegovih sinova NEDELJKO,UROŠ i RADOŠ.
Već gotovo trideset ljeta bavi se transportom a od toga je vozio kamione vise od 25. godina.Moglo bi se reći da je pravi profesionalac.Nedeljko Tadić nam govori o otvorenom načinu poslovanja u njegovoj firmi gde zahteva kada se kamion vrati sa puta mora biti očišćen svaki put.Čak i ako kamion se vraća kasno naveče mora biti opran i parkiran tačno na mesto gde označeno na prkingu.U svom voznom parku imaju samo kamione marke VOLVO
kamioni koji se poznaju na svim cestama sirom Evrope
zbog svoje crvene boje i natpisa.Ono sto ne dostaje u NUR Transu je servis VOLVO kamiona kako bih im olaksao posao i odrazavanje kamiona kako kaze svaki kamion uredno sređivan i održavan postiže veliku cenu na tržištu.Planovi za ovu godinu su jasni kupovina novih kamiona marke VOLVO.
Danas smo zatekli na parkingu u krugu firme samo jedan kamion dok su ostali na putu.NEdeljko nam je pokazao novu radionicu koja je opremljena vrhunskim alatom i kancelarije. To su moderne kancelarije za prijem vožača i poslovnih partnera.U planu je proširenje parkinga za nove ljepotane.
U NUR Trnasu rade i Nedeljkova dva sina Uroš i Radoš.
Uroš vodi njihovo preduzeće u Italiji a sin Radoš uz oca Nedeljka u Derventi u sjedištu firme.Osim njih za preduzeće radi 44 radnika
od čega je 34 vozača. Prema zaposlenicima Nedeljko je pun razumevanja jer je i sam bio vozač.
Company Rules
Limit 5 000 km
Real
ETS2 Limit 5 000 km
Real
ATS Limit 3 107 mi
Real
List of employees [1]
Loading