Company Profile #93436

1453 FSM LOGISTICS

[1453]
21.10.2020
Company Management
owner
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.
=HAKKIMIZDA=

1453 FSM LOJİSTİK 11-08-2014 TARİHİNDE OĞUZHAN ÖZGÜVEN VE METEHAN TUĞAC TARAFINDAN KURULMUŞTUR.


ŞİRKET BİLGİLERİMİZ


Ünvanımız: 1453 FSM LOJİSTİK

Sermayesi: 120.000.000 TL.

Kuruluş: 11/08/2014

Ticaret sicil no: 142008 / 1

1453 FSM LOJİSTİK 2014 yılında %100 Yerli Sermaye ile kurulmuş Akaryakıt ve LPG dağıtım şirketidir. Kuruluşundan bu yana ülkemizde ve yurt dışında Akaryakıt ve LPG’nin temini stoklanması ve pazarlanması konularında faaliyet göstermektedir.

Müşteri memnuniyetini herşeyin üzerinde tutan şirketimiz bayilerine ve abonelerine en kısa sürede cevap vermek amacıyla faaliyet gösterdiği bölgelerde bölge müdürlükleri kurmuştur.

Tanıtım:
1453 FSM LOJİSTİK 2014 Yılında Kurulmuş ve E.P.D.K’dan lisans almış AKARYAKIT ve LPG dağıtım şirketidir. Kuruluşundan buyana ülkemizde ve yurt dışında Lpg nin temini stoklanması ve pazarlanması konusunda faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan şirketimiz bayilerine ve abonelerine en kısa sürede cevap vermek amacıyla faaliyet gösterdiği bölgelerde bölge müdürlükleri kurmuştur. Yurt içi ve yurt dışı çapında Belirlemiş olduğu hedefleri doğrultusunda hızla ilerlemektedir.

Ana Faaliyet Alanı:
Şirket Akaryakıt ve Likit Petrol Gazını (LPG) ithal etmek depolamak dolum tesisleri kurmak yurt içinde ve yurt dışında toptan alım satımını yapmak ve işletmek pazarlama dağıtım ve satış teşkilatı kurmak, bununla ilgili tüp imalat tesisleri kurmak satın almak ve işletmek.

MiSYON ve VİZYON


Misyonumuz:
AKARYAKIT ve LPG sektöründeki dağıtım şirketleri arasındaki konumunu geliştirerek piyasa ve rekabet koşullarının getirebileceği şartlarda LPGnin temininden satış sonrası hizmete kadar geçen tüm aşamalarda elindeki kaynakların optimum kullanımı ile müşterilerine bayilerine tedarikçilerine çalışanlarına ve hissedarlarına şirket hedef değer ve stratejileri doğrultusunda uzun vadede azami değeri sağlamak 1453 FSM LOJİSTİK misyonudur.

Vizyonumuz:
FSM LOJİSTİK işinin genelini enerji sektörü olarak değerlendiren sektöründeki pazar payını geliştirerek Türkiye gelişiminin önünde tutan yurt sathında yaygın faaliyet gösteren ürün ve hizmetlerinin niteliğini sürekli iyileştirerek müşteri beklentilerini karşılayan ve tercih edilen şirket olmayı vizyonu olarak kabul eder.

Hizmet Prensiplerimiz
*FSM LOJİSTİK için tüm müşteriler saygındırlar eşdeğerlidirler.
*Müşterilerin mutlulukları FSM LOJİSTİK ailesinin mutluluğudur.
*FSM LOJİSTİĞİN müşterilerine “satış öncesi” verdiği önem “satış sonrası” da aynen devam eder.
*İnsanlar yaşamları boyunca hem “satıcı” hem “müşteri” olurlar. Müşteri olduğunuz zamanlarda size nasıl davranılmasından hoşlanıyorsanız “satıcı” olduğunuz zamanlarda müşterinize öyle davranır.

BİZE ULAŞIN

Instagram: https://www.instagram.com/fsmlojistik01


"FSM LOJİSTİĞİN" vaadleri "FSM LOJİSTİĞİN" gerçekleridir.
Company Rules
Limit 50 000 km
Real
ETS2 Limit 30 000 km
Real
ATS No limit
List of employees [4]
Loading