Company Profile #90853

Link2155 Transport

Link
26.9.2020
Company Management
owner
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Hallo leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij mijn VTC.

Ik ben een kleine VTC dat met een doel wat groter wild worden. Zijn veel VTC hebben een voor waarden bij hun die naar geleefd moeten worden om er in te blijven waar door ik denk dat de plezier van Simulatie Truckers weg neemt. Daar door doe ik maar 1 voorstel en dat is het liefst onder de 100 te blijven en niet hoger kort om 90 te rijden.
Verder is het aan jullie zelf hoe jullie ETS 2 of ATS willen spelen. En natuurlijk word er ook een beetje verwacht dat je rijd uiteraard. Het hoeft niet iedere dag of iedere maand. de aantal kilometers zitten hier ook niet verbonden wil je er 2000 of 200,000 km doen is geheel aan je zelf. Er is ook geen vaste vracht die we rijden je rijd gewoon wat je leuk lijkt. Rollen worden hier pas verdeeld naar de activiteit die je verricht binnen de VTC. Zo als overal begin je bij begin natuurlijk en dat is werknemer ben je een hele actieve rijder het hele jaar door dan kan je rang verhoogt worden.
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
De regels zijn eigelijk heel simpel. Geniet gewoon van je rit. Ga geen andere spelers beuken of klieren of schelden van alles wat mooi en lelijk is. Kort om respecteer elkaar in de server. Verder is alles best toe gestaan en plezier hebben. Leeftijd graag ouder 16 of wil je alleen graag je ritten geregistreerd zien staan dan zien wij sollicitatie hier graag te gemoet
List of employees [2]
Loading