Company Profile #88823

ÖZKURT LOJİSTİK

Company Management
owner
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
EKİBİMİZ FURKAN ÖZKAN TARAFINDAN 03.15.2015 TARİHİNDE KURULMUŞTUR..
Company Rules
Limit 1 900 km
Real + Race
Euro Truck Simulator 2 No limit
American Truck Simulator No limit

Tehdit edici, küfürlü, müstehcen, kaba, nefret dolu yada aşırı sayıda istenmeyen mesajlar göndermek veya sesli odalarda konuşmak; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak kesinlikle yasaktır.

Yazı kanallarında veya sesli odalarda kişi veya firmaların onurlarını zedeleyecek hakaret, küfür vs. içeren mesajları yazmak kesinlikle yasaktır.

Discorddaki bir kullanıcıyı bir konuda bilgisi olmadığı veya az bilgisi olduğu için veya bir konuda hatalı bilgi verdiği için suçlayıp hakaret edemezsiniz. Böyle durumlarda lütfen olaya kibarca yaklaşın.

Yazı kanallarında gereksiz mesajlar yazıp sunucuda gereksiz bir karmaşa yaratanlar önce uyarılıp ardından gerek görülürse sunucudan uzaklaştırılacaktır.

Discordda dil, din, ırk ve siyaset hakkında tartışma yapmak kesinlikle yasaktır, siyasi yazılarınızı siyasi içerikli sunuculara girerek dile getirebilirsiniz, sunucuyu siyasi propaganda için kullananların hesapları yasaklanır.

Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazı yazmayınız.

Discord sohbet merkezi olduğu için gereksiz-kişisel tartışmalara-atışmalara girmek yasaktır. Discord bir birinize meydan okuyacak bir yer değildir.

Başkasına ait kişisel bilgiler yayınlamak yasaktır. (Telefon numarası, E-Posta adresi v.b.)

Yetkililer her yazılan mesajı kontrol edemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen sorumlu yöneticilere bildiriniz.

Yetkililer siteden sorumlu kişilerdir. Gereksiz tartışmalara girmek yasaktır. Discordda yöneticilere dolaylı yoldan sataşmak, üyelik iptalinize neden olabilir. Sorunlarınızı yetkililerin özeline mesaj atarak çözünüz.
List of employees [8]
Loading