Company Profile #79050

The company was dissolved!

Bi-Ka Logisztika Kft.

23.5.2020
Company Management
Awards
Company Description
A szolnoki székhelyű BI-KA Logisztika Kft. immár 25 éves szakmai múltra tekint vissza. A régió piacvezető szállítmányozó és logisztikai szolgáltató társaságaként több mint 150 munkatárs foglalkoztatásával országos szinten is jelentős gazdasági szerepet töltünk be.

Biztos anyagi háttérrel rendelkező vállalatunk komplex megoldást kínál partnerei felmerülő logisztikai igényeire. A nagyvállalatokéhoz hasonló, minőségi szolgáltatás nyújtása mellett ugyanakkor a BI-KA Logisztika Kft. megőrizte a családi vállalkozásokra jellemző ügyfélközpontúságát és rugalmasságát is. Munkatársaink tapasztalata és szakértelme, nemzetközi kapcsolatrendszerünk, széles szolgáltatáspalettánk, illetve a szigorú kiválasztási rendszernek megfelelő alvállalkozói körünk garantálja megbízóink elégedettségét.

Jelen cég egy valós, létező fuvarozási vállalat, ezt kérem tiszteletben tartani! Nincs kilométerminimum, csak játssz! :)

Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 1200 állandó partnerünk van és bízunk benne, hogy Önökkel is ilyen sikeres együttműködést tudunk kiépíteni.
------------------------------------------------
NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Nemzetközi szállítmányozási tevékenységünket 1-24 tonnás, jellemzően ponyvás kamionokkal végezzük. Ezek elsősorban, az EU tagállamaiba irányulnak, de egyéb országokba is vállalunk szállításokat. Komplett és részrakományok, valamint különleges szállítmányok (túlméretes, konténeres, hűtős, stb.) megbízható és pontos leszervezésében is számíthat ránk, export és import viszonylatokon egyaránt.
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 No limit
American Truck Simulator No limit