Company Profile #74096

The company was dissolved!

Flowertransnederland

Company Management
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Flowertrans is begonnen op 11 Februari 2020 met een virtueel bedrijf dat is gevestigd in Groningen.

We vinden het altijd heerlijk om nieuwe mensen te verwelkomen en welkom te heten in Flowertrans. Misschien ben je uitgenodigd door een vriend. We waarderen ieder lid in Flowertrans. Iedereen is belangrijk en voor iedereen is er een plaats en een mogelijkheid om betrokken te zijn en te groeien in je leven met hem. Het is belangrijk dat onze chauffeurs gehoord worden en op de eerste plaats komen. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid en tonen wij allen respect, vertrouwen en initiatief naar elkaar.

Wij hebben zinskort uitgebreid naar Belgie, een lokatie gestart in Brussel, vanuit hieruit organiseren wij ook evenementen en konvooien, die te vinden zijn op Trucky.events

Wij huren ook chauffeurs van heel Europa in met Trucksbook, die toegewijd zijn om ons bedrijf te versterken. Om met een groep van gezellige truckers rond te reizen in heel Europa zonder veel verplichtingen. En met name de mooie natuurlijke routes te vinden en deze te bewonderen. Tussen door pakken we meestal een lekker broodje bal bij de dichtstbijzijnde bezinepomp.

Wij rijden ook veel met langere trailer combinaties, zoals LZV, B-double, HCT en B-triple. Met HCT en B-triple rijden lijkt heel eenvoudig, maar vereist toch veel vaardigheid en behendigheid van de chauffeur om goed en veilig te manoeuvreren.

Ons motto is dan ook, wij kunnen planten en water geven, maar hij laat het groeien!

Elke bloem heeft een getuigenis , elke mens heeft een getuigenis over zijn eigen levensfase en daarom maakt onze vtc anders dan andere vtc's
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit