Company Profile #68083

The company was dissolved!

Baltrak Lojistik Türkiye

BLT
28.2.2020
Company Management
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
MİSYONUMUZ

Yenilikçi, kaliteli, farklı oyun anlayışıyla Türkiye’nin ve dünyanın Euro Truck Simulatör 2 oyuncularını buluşturup, bu muazzam kitlenin oyun konforunu en üst düzeyde tutarak, katılımcılarımızın kendilerini iyi hissedeceği ve aramızda bulunmaktan keyif alacağı; beğenilen, tercih edilen ve önerilen oyun topluluğu olabilmek.

KURALLARIMIZ

­1- Küfür, hakaret, ırkçı söylemler ve eylemler, siyasi propaganda milli ve dini değerlere karşı nefret söylemleri YASAKTIR. İspatlanması halinde koşulsuz şartsız atılma sebebidir.

­2- Baltrak Lojistik Türkiye Skini kullanırken oyun içerisinde herhangi harici bir oyuncu ile küfürleşmek, ağız dalaşı, hakaret söylemleri YASAKTIR. İspatlanması halinde atılma sebebidir.

­3- Şirketimizde yaş sınırı 18 dir. Üyelerimizin yaş unsurunu dikkate alması; büyüklerine ve diğer üyelere saygı sevgi çerçevesinde tavır takınması ZORUNLUDUR.
­
­4- TAG ve Baltrak Lojistik Skini kullanmak ZORUNLUDUR.

­5- Üyelerimizin Ets2 ve bu oyunun DLC’lerinin orijinal versiyonlarını kullanmaları ZORUNLUDUR. Kopya ve crackli ürün kullanmak YASAKTIR.

­6- Oyun içi ve faaliyet saatleri dışında interaktif iletişim portalı olarak Discord tercih edildiği için katılımcıların Discord kullanmaları ZORUNLUDUR. Özel bir mazereti (bedensel engel vb. ) bulunmadığı sürece üyelerin mikrofon kullanmaları ZORUNLUDUR.

­7- Trucksbooks üyeliği ZORUNLUDUR.

­8- Oyun içi araç, dorse, kabin, dingil seçeneği ve aksesuar kombinasyonları zorunluluğu yoktur. Skin deseni ve skin renkleri dışında tüm üyelerimiz istediği araca istediği kabin-dingil-dorse-aksesuar kombinasyonu uygulama hakkına sahiptir.

­9- Baltrak Lojistik Türkiye mevcut kuralları değiştirme, güncelleme ve kaldırma hakkına sahiptir. Katılım talebi gösteren ve katılımı onaylanmış üyeler mevcut kuralları okumuş anlamış ve kabul etmiş olarak varsayılır.
Company Rules
Limit 30 000 km
Real
Euro Truck Simulator 2 Limit 30 000 km
Real
American Truck Simulator Limit 6 214 mi
Real
30.000 km Yapmak Zorunludur...