Company Profile #66565

FDH Transport & Logistik

FDH
11.2.2020
Company Management
FDH
owner
manager
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
FDH Transport & Logistik blev Stiftet den 12. Juli 2023 og er en interkontinental lastbil- og logistik-VTC, der ejes og drives af FDH Stream. Vi byder velkommen til ALLE, der er fyldt 18 år. Vi stræber efter at opbygge et fællesskab baseret på gensidig respekt for hinanden og at give et sted, hvor alle er velkomne. Vores primære mål er SJOV...ikke ARBEJDE...da vi mener, at en VTC ikke skal skabe ekstra stress, men i stedet reducere stress!
Company Rules
Limit 2 400 km
Real
ETS2 Limit 2 400 km
Real
ATS Limit 1 500 mi
Real
Nedenstående gældende regler gælder for alle, herunder også ledelsen.

Regel #1- I alt hvad du gør, skal du spille fair og være anstændig over for andre i spillet og i vores VTC.

Regel #2- Alle medlemmer af FDH Transport & Logistik Skal overholde TruckersMP's regler som en minimumsstandard.

Regel #3- Alle chauffører skal gennemføre 1500 RIGTIGE miles (2400 RIGTIGE kilometer) i enten ATS eller ETS2 MP. Det er dit valg! (INGEN RACEMILES- De eneste miles, der tæller til dit mål, er REAL MILES. REAL MILES= 99KPH eller mindre i ETS2/79 MPH eller mindre i ATS. Hvis du går over disse grænser i blot et sekund under en Fragt, vil hele Fragten blive klassificeret som RACE MILES).

Regel #4- Når der er et tidsrum mellem en opgradering af SCS Software og kompatibilitet fra TruckersMP, er du ikke forpligtet til at nedgradere din software for at få dine miles. En kilometerfritagelse for de berørte måneder vil blive udstedt.

Regel #5- Når du er i virksomheden DISCORD, behold det PG-13...ingen overdreven grimt sprog og intet at skrive eller tale noget, der diskriminerer eller nedgør andre på nogen måde. Når du deltager i en konvoj, der streames, skal du være særligt opmærksom på, hvad du siger eller gør af respekt for streameren og deres publikum.

Regel #6- Ledelsen vil disciplinere, som de finder passende, når nogen nægter at overholde vores samfundsstandarder. Disciplinære handlinger kan omfatte verbale advarsler, suspensioner og endda opsigelse for dem, der nægter at være et positivt medlem af vores VTC.

Regel #7 - God fornøjelse! Det er trods alt derfor, vi er her!

OPDATERET: 12. Juli 2023
List of employees [2]
Loading