Company Profile #65137

Adebisi

26.1.2020
Company Management
owner
manager
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description


Company Rules
No limit
ETS2 Limit 15 000 km
Real + Race
ATS Limit 9 320 mi
Real + Race
Pozdrav trenutni kao i buduci pocetnici/vozaci/profesionalci ovdje cemo navesti neke od bitnih stavki za uspjesni i normalan rast firme,
Navest cemo pravila van igre kao i pravila unutar igre, isto tako politiku tvrtke i koji je sam cilj osnivanja ove tvrtke.
Iskreno vas molimo, da se predrzavate svih pravila koja budu dodana ovdje i da budete vi isti koji ce to prenositi novim vozacima i koji ce biti tu da prenose profesionalizam s kolegu na kolegu, jer cilj nam je postati jedan velika i visoko rangirana tvrtka na ovom teskom i velikom trzistu, koja ce imati najbolje uvjete i ponude.

Od vas zahtijevamo prvo i osnovno da imate jedan reflektirajuci prsluk i jedan klasicnih rucnik koji ce biti uvijek kraj vas da obrisete onaj soferski znoj.... hahaha (sala mala ali ukoliko imate dapace,slikajte nam se sa navedenim,tu smo da se svi druzimo i upoznamo,jer sale nikad dosta) :)

1. Politika Tvrtke i CIljevi :
Dakle politika tvrtke unutar kao i van igre jeste ta da jedni drugima pomazemo, da jedni drugimo budemo potpora, da svi zajedno skupa provedemo to vrijeme virutalno u sto ljepsem svijetlu, dakle tih nekoliko minuta/sati koje igramo da se iskljucimo iz svijeta stvarnog gdje svi imamo probleme zivotne i sve sto nas muci i nervira, pa da eto barem to vrijeme dok skupa vozimo svi budemo sretni,jedni uz druge kako u kabini za volanom, tako na radiu/discordu kao potpora.
Dakle cilj je napraviti jedno veliko i zdravo okruzenje neovisno o godinama,spolu,naciji ili vjeri jer te stvari ne gledamo i na osnovu toga ne sudimo. :)
Od vas ne zahtijevamo da morate igrati 4/6/8/10 sati ,vec onoliko koliko u tom danu/momentu mozete pridonijeti za firmu da pridonesete a mi kao vodeci cemo vam na tome biti mnogo zahvalni, isto tako s obzirom na vase ponasanje van igre,odnos unutar igre mozete biti nagradjeni i unaprijedjeni.

1.1. Osnovna Pravila van igre:
- Zabranjeno bilo kakvo vrijedanje ili omalovazavanje unutar firme medju zaposlenicima
- Zabranjeno vrijedanje na bilo kakvoj osnovi (religija,nacija,spol)
- Zabranjeno pokretanja bilo kakvih tema koje bi potencijalno mogle pokrenuti lavinu vrijedanja

Pravila nema mnogo i vrlo su jednostavna i prosta, stoga ovdje smo svi jednaki neovisno o spolu,vjeri,naciji i zahtijevamo prvenstveno da se pravila postuju,jer nepostivanjem ovih pravila snosit cete posljedice izbacivanja iz tvrtke kao i sa Discorda.

1.2. Pravila Tvrtke (Ingame) :

- Posjedovanje DLCova, neobavezno
- Postivanje kolega kao i vodecih u firmi,odnosno vasih upravitelja
- Min. mjesecna kilometraza za sad je 15000km ili 9320 milja
- Posjedovanje vlastitog kamiona
- Odbijamo zahtjeve od lica koje imaju vec dug prema banci u iznosu od 100k Eura
- Uvijek drzati siguran razmak.
- Biti kolegijalni i uvijek spremni za pomoc kolegama kao i novim pocetnicima
- Obavezno stavljanje TAG-a firme PLAVE boje Sped-MrSilly
- Postivati pravila i zakone TruckersMP-a
- imati ispravan Headset
- Zabranjeno je galamiti u mirkofon,tokom voznje
- Prijaviti svaku turu za firmu na Radne naloge/my deliveries
- Postovati prometne znakove, brzinu i sve regulative koje su zakonom odredjene u drzavi u kojoj vozite, ne postivanjem toga snosit cete odgovornost.
- Zabranjeno izazivanje bilo kakvih sudara ili mogucih situacija koje mogu dovesti do toga
- Zahtijevamo da ukoliko ste na celu kolone,odnosno ako vozite s kolegom da naglasavate preko veze kad kocite,skrecete ili se odvajate s puta.
- Trazimo dobru i ozbiljnu komunikaciju
- Pomno pratiti obavijesti dispecera i aktivnost na TB

Bilo kakvo azuziranje odnosno dodavanje novih pravila, biti cete obavijesteni na aplikaciji Discord, isto tako bilo kakvo krsenje ovih navedenih pravila snosi sankciju/kaznu/degradiranje pa cak i sam otkaz ukoiko se krsenja redovito ponavljaju narocito ovo vrijedi za samu voznju,brzinu i nepostivanje prometa.
Isto tako ovisno o vasem doprinosu za firmu biti cete nagradjeni od strane vodecih,biti ce organizirano vozac tjedna,vozac mjeseca , gdje cemo uzmati u obzir samu vasu kilometrazu koju ste presli za tekuci tjedan/mjesec, nacin voznje i ponasanje u voznji, te naravno koliko puta ste kaznjavani, odnosno ne kaznjavani, a znate da apsolutno u sve imamo uvid tako da nije moguce nista skriti :)

Isto tako organizirati cemo i raznorazne domjenke na discordu, gdje cemo razgovarati o bolje sutra za firmu, vrsiti dogovore oko tura i mogucih konvoja koje cemo vremenom organizirati ali opcenito cemo se mi vozaci druziti i razgovarati u globalu o svemu sto je vezano za samu tvrtku.

1.3. Pravila Convoya :
- Obavezno slusati naredjenja i upustva vodeceg,koji ce voditi sam Convoy
- Djelovati po uputama Voditelja
- Drzati sigurni razmak medju vozilima koji ce odrediti voditelj,ovisno o broju vozaca u convoyu
- Komunicirati tokom convoya
- Obavijestavati o situaciji na cesti ili prometnim nesreecama koje vidite na GPS-u
- Obavijestavati kolege na kocenja,skretanja i odvajanja

Krsenje nekog od ovih pravila, dobivate hladenje od Convoya odnosno preskacete iduci Convoy dok ne postanete zreli za zdravu i normalnu voznju.


1.4. Vozila
- Nastojat cemo ucinit da imamo svi jedno ili nekoliko vozila za prijevoz tereta za tvrtku,tako da nas brend i frima bude prepoznatljiv, te da izgledamo profesionalno, dakle napraviti ce se izgled kamiona, odnosno estetika boja kamiona,naljepnice te dodatci koje ce svi clanovi morati posjedovati na svom kamionu.
- Zahtijevamo da imate minimalno jedno vozilo u svom vlasnistvu.
- Bilo kakvo mjenjanje estetike i sminke kamiona trebate prijaviti, te to uistinu zahtijevamo od vas, jasno nam je da se vama mozda ta boja ili dodatci nece svidjeti,ali kako kazu o ukusima se ne raspravlja,zato i preporucujemo da imate vise vozila tako da vam jedno od tih vozila moze biti iskljucivo za prijevoz sluzbenog tereta u Tvrtki.
- Unutarnji dodatci su vas izbor kako zelite da vase vozilo izgleda.ž
- Izgled sluzbenih kamiona,kako trebaju izgledati kad se budu vozili Convoya ce biti objavljeni na Discordu, gdje cemo okaciti nekoliko fotografija kako da prilagodite vas Kamion da izgleda kako Tvrtka zahtijeva od vas.
- Ukoliko vozite solo imate pravo koristiti bilo koji od vasih kamiona za prijevoz tereta


Dakle par zavrsnih recenica, zelimo vam da se prvenstveno svi zabavite naravno skupa s nama, da jedni drugima napravimo neke nezaboravne vesele momente pune smijeha, jer smijeha nikad na odmet.
Da budemo jedni tu za druge i da ostvarimo jedan veliki i zdravi Community.
Voli vas i pozdravlja vas MrSilly Team.
:))




List of employees [6]
Loading