Company Profile #63478

Adam Steel Transport

#AST
06.1.2020
Company Management
owner
manager
dispatcher
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.
https://flic.kr/p/2pGnDyNADAM GROUP 2024 by ADAM Steel, on Flickr

ADAM STEEL TRANSPORT



HAKKIMIZDA
Yarım asırdan beri “entegre lojistik hizmet sağlayıcı” olarak sektörümüzde lideriz. Bugün istihdam sağladığımız 3500 kişi ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

1973 yılında Çelik Transport bünyesinde grup şirketlerine hizmet vermek amacıyla kurulan şirketimiz, 2000 yılında deneyim ve bilgi birikimini grup dışı firmalara da sunmak ve sınırlarını aşmak için Adam Steel Transport adıyla “entegre lojistik sağlayıcı” olarak yeniden yapılandı. Güçlü finansal yapısı, etkin yönetimi ve kurumsal altyapısıyla kısa zamanda sektör lideri konumuna geldi.

Müşterilerimizin baştan sona tedarik zinciri ihtiyaçlarında en doğru çözümü sunan stratejik iş ortağı olmak ve rekabette fark yaratan hizmetlerimizle paydaşlarımıza fayda sağlayan kurum olma isteği ve DÜNYA'YI SARAN LOJİSTİK AĞIMIZLA HER YERDEYİZ!.

HİZMET VERDİĞİMİZ ALANLAR
• Karayolu Taşımacılığı
• Otomotiv Lojistiği
• Depo Yönetimi
• Tedarik Zinciri Çözüm Geliştirme
• Proje Lojistiği
• Uluslararası Taşımacılık
• Liman İşletmeciliği
• Gümrükleme

Çalışma yöntemlerimiz nedir?
Şirketimizde dilerseniz şirketin size tahsis ettiği araçta şoför olarak, dilerseniz kendi aracınızla bireysel olarak çalışma imkanları mevcuttur. Her iki çalışma tipi için de gerekli şart ve gereksinimler Discord sunucusunda ilgili kanalda bahsedilmiştir. Daha fazla bilgiyi başvuru yapmadan önce discord sunucusunda #ast-başvuru kanalında bulabilir ve akabinde karar vermeniz halinde aynı kanal üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Kurallar, şirketin çalışma biçimi hakkında bilgiler, yönergeler Discord sunucusunda #ast-başvuru kanalında yer almaktadır. Okuduktan sonra aynı kanal üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Önce Discord üzerinden başvuru formu oluşturup hemen ardından TrucksBook web sayfası üzerinden şirkete başvurmanız gerekmektedir.



ŞİRKET KURALLARI
• Her şeyden önemlisi saygı kırmızı çizgimizdir. Lütfen saygılı olunuz.
• İkinci en hassas nokta ise gerçekçilik. Araçlarınızda hayal dünyanızın sınırlarını zorlayacak aksesuar tarzlarından kaçının. Gerçekçi bir şekilde, göze hitap eden, ufak tefek, sade aksesuarlara müsaade edilir. Aşırıya kaçmamak kaydı ile ince dokunuşlar serbesttir. Transportçu kültürüne uygun olan ince detaylar hoş olur. Abartıya kaçmanız halinde uyarılır, ısrarınız halinde şirket ile ilişiğiniz kesilir.
• Trucksbook'a ve Discord sunucusuna katılım zorunludur.
• Aylık kilometre limitini 10.000 kilometre gibi makul bir hedef belirledik. Herkesin mazeretsiz bir şekilde yapabileceği bir miktar olduğunu düşündük. Ayda yalnızca 6.5-7 saat kadar oynayarak çok rahat bir şekilde yapılabilen bir hedeftir. Herkesin 30 günlük bir sürede 7 saat kadar vakit ayırabileceğini düşünüyoruz. Hem kimsenin işine, okuluna aksaklık verecek bir süre olmaması nedeniyle böyle uygun gördük. En azından şimdilik zorunlu tutulmamakla birlikte yapmanız şirkette barınmanız açısından sizler için uygun olacaktır. Her zaman daha fazlası elbette daha iyi. :))
• Uzun süre aktif olmayacağınız zamanlarda yöneticilere bildiriniz. İnsanlık hali, herkesin hayatta başına birtakım olaylar gelebilir, geçerli mazeretler olabilir. Sınav haftası, ödev, 1 haftalık, 2 haftalık geçici bir iş, durum vs. gibi durumları bilgilendirmenize gerek yok. 1 ay ve üzeri aktif olmayacağınız süreleri bilgilendirmeniz yeterlidir.
• Aylık kilometre konusunda her ne kadar sizi zorlamasak da limitlerin çok üstünde ve azimle çalışan kişileri de göz ardı etmeyiz. Çeşitli mod, skin vb. uygulamalar ile ödüllendirilebilir. Ayrıca şirkette daha hızlı kıdem ve rütbe atlamada sizin çalışma azminiz ve hırsınız son derece etkilidir. İstikrar çok önemlidir.
• Araçlar üzerinde çeşitli ufak dokunuşlar serbest olsa da skinleri bozmak ve kişisel ibareler eklemek yasaktır. Skinler ve modlar şahsi şekilde editlenemez.
• Her türlü bilgilendirme, duyuru, paylaşım gibi iletişim gerektiren durumlar Discord üzerinden yürütülmektedir. Katılım şartı vardır.

Discord Linki: https://discord.gg/adamsteeltransport
Company Rules
Limit 10 000 km
Real
Euro Truck Simulator 2 Limit 10 000 km
Real
American Truck Simulator No limit
List of employees [90]
Loading