Company Profile #62030

Poyraz Team

[Pyrz]™
23.12.2019
Company Management
manager
representative
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.


Euro Truck Simülatör’ün 2014 yılında, multiplayer dünyasına giriş yapması ile birlikte; oyunun ve oyun dünyasının tüm dengeleri değişerek Ets kullanıcılarına uçsuz bucaksız yeni bir ortam hazırlanmış oldu. Uygun zeminin oluşması ile birlikte resmi çıkış tarihi 8 Eylül 2014 olan ve Ets2MP dünyasının ilk sanal topluluklarından olan şirketimiz resmi olarak kurulmuştur.

2015 yılı Temmuz ayı başlarında birtakım zorunlu sebeplerden ötürü şirketimiz ara vermek durumunda kalmıştır. Bu ara geçici bir ara olarak planlanarak tüm katılımcılarımız için bu boşluğu doldurmaya yönelik alternatif faaliyetler ve ortamlar temin edilmiştir. Ayrıca katılımcılarımızın büyük çoğunluğu ile iletişimimiz devam etmiştir.2017 ve 2018 yıllarının muhtelif dönemlerinde, şirketin tekrar faal olarak çalışması için gerekli görüşmeler yapılmış, 2019 yılı Mart ayında faal olarak tekrar harekete geçmiştir.

2015 – 2019 yılları arası şirketimiz için her ne kadar bir boşluk gibi görünse de aslında bu dönem bizim için çok daha kapsamlı bir projeyi dizayn eden hazırlık sürecimiz olmuştur. Şirketimiz günümüzde bu planlamaları üzerine hareket ederek aktif görevini sürdürmektedir.

MİSYONUMUZ

Yenilikçi, kaliteli, farklı oyun anlayışıyla Türkiye’nin ve dünyanın Euro Truck Simulatör oyuncularını buluşturup, bu muazzam kitlenin oyun konforunu en üst düzeyde tutarak, katılımcılarımızın kendilerini iyi hissedeceği ve aramızda bulunmaktan keyif alacağı; beğenilen, tercih edilen ve önerilen oyun topluluğu olabilmek.

VİZYONUMUZ

Tüm katılımcılarımızın beklentilerini karşılayabilmek; değişimi ve gelişime açık bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürebilmek; saygılı, kaliteli ve nezih bir ortam sunabilmek adına Ets2’nin Türkiye temsilciliğini üstlenmek.
Company Rules
Limit 30 000 km
Real
Euro Truck Simulator 2 Limit 30 000 km
Real
American Truck Simulator No limit
External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.


­♦ Küfür, hakaret, ırkçı söylemler ve eylemler, siyasi propaganda milli ve dini değerlere karşı nefret söylemleri YASAKTIR. İspatlanması halinde koşulsuz şartsız atılma sebebidir.

­♦ Poyraz Team TAG ve Skini kullanırken oyun içerisinde herhangi harici bir oyuncu ile küfürleşmek, ağız dalaşı, hakaret söylemleri YASAKTIR. İspatlanması halinde atılma sebebidir.

­♦ Şirketimizde yaş sınırı yoktur. Üyelerimizin yaş unsurunu dikkate alması; büyüklerine ve diğer üyelere saygı sevgi çerçevesinde tavır takınması ZORUNLUDUR.
­
­♦ TAG ve Poyram Team Skini kullanmak ZORUNLUDUR. (bkz. TAG ve Skin nasıl yapılır.)

­♦ Üyelerimizin Ets2, ATS ve bu oyunların DLC’lerinin orijinal versiyonlarını kullanmaları ZORUNLUDUR. Kopya ve cracklı ürün kullanmak YASAKTIR.

­♦ Faaliyet duyuruları Web sitesi dışında Facebook ve Instagram platformları üzerinden yapılmaktadır. Üyelerin bu platformlardan herhangi birini kullanmaları ZORUNLUDUR. (Tercihen Instagram platformu tavsiye edilmiştir. Katılımcıların faaliyetlerle, genel olarak platformumuz ile ilgili konular ve bağlantılı konuların konuşulduğu resmi sohbet gruplarımız bulunmaktadır. )

­♦ Oyun içi ve faaliyet saatleri dışında interaktif iletişim portalı olarak Discord tercih edildiği için katılımcıların Discord kullanmaları ZORUNLUDUR. Özel bir mazereti (bedensel engel vb. ) bulunmadığı sürece üyelerin mikrofon kullanmaları ZORUNLUDUR.

­♦ Trucksbooks üyeliği ZORUNLUDUR. Üyelerimizin oyun içi hareketleri bu sistem üzerinden takip edilecektir.

­♦ Şirketimizde hazır save kullanımı zorunlu değildir. Özel faaliyetler ve organizasyonlar dışında üyelerimiz kendi save dosyalarını veya edindiği save dosyalarını kullanabilirler.

­♦ Oyun içi araç, dorse, kabin, dingil seçeneği ve aksesuar kombinasyonları zorunluluğu yoktur. Skin deseni ve skin renkleri dışında tüm üyelerimiz istediği araca istediği kabin-dingil-dorse-aksesuar kombinasyonu uygulama hakkına sahiptir.

­♦ Şirketimizde oto-kontrol sistemi mevcuttur. Üyelerimizin kendi arasında geçen münakaşa, ağız dalaşı, hakaret küfür nefret söylemleri gibi durumlar yaşanması durumunda konuyla alakalı kişilerin yetkili personele bildirmesi ZORUNLUDUR. Yaşanacak böyle bir durum karşısında yönetim biriminin tespiti halinde konuyla alakalı tüm kişiler şüpheli olarak muamele görecektir.

­♦ Poyraz Team mevcut kuralları değiştirme, güncelleme ve kaldırma hakkına sahiptir. Katılım talebi gösteren ve katılımı onaylanmış üyeler mevcut kuralları okumuş anlamış ve kabul etmiş olarak varsayılır.

­♦ Üyelerimiz Poyraz Team’ in mevcut tüm alanlarıyla ilgili görüş öneri şikâyet belirtme hakkına sahiptir.


Düzenleyen; The Sword
List of employees [20]
Loading