Company Profile #61225

GreenSide Logistics

GSL
14.12.2019
Company Management
owner
dispatcher
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Bendrovė „GreenSide Logistics“ yra Vilniuje ir visoje Lietuvoje gerai žinoma krovinių gabenimo transporto įmonė, pradėjusi savo veiklą 2019 metais, priimanti ir įgyvendinanti pačius didžiausius savo srities iššūkius, kad ir kokie neįmanomi jie atrodytų. „GreenSide Logistics“ komanda sugeba išklausyti užsakovo reikalavimus, užtikrina greitą ir patikimą aptarnavimą, priima praktiškus sprendimus.

Mūsų tikslas – sukurti ilgalaikius darbo santykius su mūsų klientais, leisdami jiems vystyti savo verslą, palikdami transportavimo rūpesčius mums. Kiekvienas turi dirbti savo darbą, ir mes žinom kaip mūsų darbą daryti geriausiai.

Mes atliekame krovinių pristatymo paslaugą visoje ES teritorijoje, taip pat teikiame vietinius pervežimus nakties metu bei išeiginėmis ir šventinėmis dienomis.

Visi kroviniai transportuojami tik su patikimu ir gerai prižiūrimu transportu, todėl visi kroviniai pateikiami laiku, su minimaliais techniniais nesklandumais. Visuose sunkvežimiuose įmontuoti hidrauliniai liftai, yra plombuojami, galimas pakrovimas per šoną. Viskas padaryta taip, kad atitiktų klientų reikalavimus, sutrumpintų klientų krovinių pakrovimo ir iškrovimo laiką bei išlaidas. „GreenSide Logistics“ autoparke taip pat yra mikroautobusų, kurių pagalba pristatomos skubios siuntos ir smulkesni kroviniai. Taip pat mes teikiame paskutinės minutės pristatymus į bet kurią šalies vietą arba kaimynines šalis.
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 Limit 3 000 km
Real + Race
American Truck Simulator No limit
Čia yra surašytos taisyklės, kurių privaloma laikytis. Pažeidus bent vieną punktą būsite apsvarstomas administracijos dėl išėjimo iš kompanijos. Mes nepropaguosime nesantaikos tarp komandos narių, todėl pašaipų ir įžeidinėjimų negali būti.

Žaidimo taisyklės
Įžeidinėjimai, tyčiojimaisi yra griežtai draudžiami.
Elgtis su serverio žaidėjais, taip, kaip tu norėtum , kad elgtūsi su tavimi.
Gerbti ir klausyti administracijos nurodymų.
Baigiant žaidimą savo Sunkvežimį palikti serviso zonoje, o ne pakelėje.
Nedaužyti ir netaranuoti kitų žaidėjų.
Automobilį galima naudoti konvojaus metu, tik kompanijos administratoriui leidus.
Konvojaus metu laikytis ne mažiau, kaip 50metrų atstumo, priartėti leidžiama mieste ar mokėjimo stotelėse. Maksimalus leistinas greitis konvojaus metu 90km/h
Administracijai sužinojus, kad jus ETS2MP administracija išmetė iš serverio būsite apsvarstomas, dėl išėjimo iš kompanijos.

Forumo taisyklės:
Jokių pornografinių, nuogų nuotraukų kėlimo.
Keiksmažodžiai, įžeidinėjimai draudžiami.
Nereklamuoti kitų projektų ar kitų svetainių.
Bereikšmių žinučių ar kitų blevyzgų nerašyti.
Diskriminacija ir Rasizmas bus netoleruojami.

Administracija pasilieka teisę koreguoti taisykles.
List of employees [2]
Loading