Company Profile #61152

ROMTRANS RTS

14.12.2019
Company Management
owner
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
ROMTRANS S.A.
Scurta prezentare:
Infiintata in anul 1952, firma (reala) ROMTRANS S.A a fost cea mai mare companie nationala, in domeniul transportului si expeditiei de marfuri din Romania.
Statutul acesteia, a fost consolidat in timp, datorita nivelului profesional al angajatilor si patronatului, reusind performanta de a supravietui in haosul coruptiei si intereselor obscure postrevolutionare ce au dus la falimentarea multor firme si companii celebre. In anul 2009 actiunile firmei au fost cumparate de catre celebrul concern DB Schenker, tocmai datorita performantelor sale deosebite.
La 01.10.2016, a mana de oameni legati sufleteste de acesta companie si care cunosc foarte bine ce inseamna munca si cum se castiga o "paine" la o firma, au hotarat sa incerce a transpune si in mediul virtual legenda ROMTRANS.
Incercam sa dezvoltam o firma cat mai aproape de realitate si de aceea dorim sa angajam ( ca si in viata reala ) doar persoane mature si motivate, pregatite si disciplinate, care au inteles ca platforma ETS2 este un simulator de transport rutier si nu o pista de raliu cu camioane.
Contacte:
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/romtrans.sa/
Steam: http://steamcommunity.com/groups/romtrans/
Senior Manager : http://steamcommunity.com/id/vvlad935/
Site:https://romtransrts.wixsite.com/romtrans
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 No limit
American Truck Simulator No limit
List of employees [2]
Loading