Company Profile #55250

The company was dissolved!

Kaja Logistics

KAJA
05.10.2019
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Welkom bij Kaja Logistics!

Wij zijn een transport bedrijf wat opgericht is door 2 vrienden. Wij vreten samen regelmatig flink wat kilometers, en omdat wij hier veel plezier uit halen, is het idee om het bedrijf uit te breiden. Hiermee willen wij een community oprichten waar plezier centraal staat, en natuurlijk het sociale aspect, want wie vind het nou niet leuk om met meerdere mensen lekker een lang ritje te rijden!

Iedereen is welkom, er zijn geen vereisten qua kilometers of ervaring. Wij bieden een leuke en vriendelijke community aan, waar iedereen in zijn waarde gelaten word en waarin plezier voorop staat. Het maakt niet uit of je 1 ritje per week, of 10 ritjes per dag rijdt. Hier zit geen limiet en geen minimum aan. Dit bewijst wederom de vrijheid binnen dit bedrijf. Ook voeren wij geen 'bedrijfskleuren', maar hebben wij in game alleen een TAG voor onze naam, zodat mensen kunnen zien bij welk bedrijf wij horen. Verder heb je dus geheel de vrijheid om jou truck zó te pimpen zoals JIJ graag wil!

Ben jij dus iemand die graag met andere rijdt maar heb je nog niet het juiste bedrijf voor jou gevonden? Kom dan gerust eens kijken in onze Discord en stel je voor!

Momenteel rijden wij alleen in ETS2, en rijden wij graag in de 'real' statistieken.(maar dat kan wel eens fout gaan)
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
- Hou plezier voorop
- Respecteer en neem de TruckersMP regels in acht
- Respecteer andere hun mening en discussieer als een volwassene als je het ergens niet mee eens bent
- Wanneer je in TruckersMP rijdt, voer je onze bedrijfstag (KAJA)
- Probeer je zo veel mogelijk aan de real kilometers te houden, maar we begrijpen dat het soms wel eens mis gaat