Company Profile #53834

The company was dissolved!

LongWay Team

[LWT]
15.9.2019
Company Management
Founder
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description



Ekibimiz 16/09/2019 tarihinde kurulmuştur. İlk Hedefimiz ATS (American Truck Simulator) oynanmak üzere Trucksbook üzerinden kurulmuş online oyunculara sahip bir aile şirketi olmaktır. Hız sınırı (ATS) : 0 - 130 km/h dir. Hız sınırı ( DLC ile ilgili bir şartımız yok olup eksik olmasında bir sakınca yoktur. Şirketimize katılma koşulları kurallar bölümünde yazılmıştır. Sizde ailemizin bir üyesi olmak isterseniz Discord adresimiz den veya üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Burada ki amacımız ATS de ilk sıraları alıp hem Türkiye'yi, hemde ekipçe verilen emeğin karşılığında ismimizin duyurulup yayılması, manevi bir ilerleme kaydetmektir.

Ve en önemlisi yeni insanlarla tanışıp, birbirimize manevi açıdan destek verip hayatın yoğunluğundan biraz uzaklaşıp, arkadaş edinmek, paylaşmaktır.

Gelin sizde bizimle uzun yollara çıkın.


LongWay Team
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 Limit 30 000 km
Real
American Truck Simulator Limit 49 710 mi
Real

1. Ekibimizde siyasi propaganda, dini içerikli mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü, hakaret benzeri yazılar yazılmayacaktır.Aynı şekilde,başka bir ''ekip'' katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.


2. Kurucu, yönetim ekibi gibi bir sınıf gözetmeksizin her ekip üyesinin aylık 80.000 km (ATS) truckbook'a seyrini yazdırması zorunludur.


3. Yöneticiler her yazılan mesajı, hemen göremeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.


4. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak manasında düşünceler oluşturduğu için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.


5. Üye olurken ahlaksız isim seçmek, tag'lara siyasi amaçlı yazılar yazmak yasaktır. Profil resimlerini kesinlikle dini, siyasi, ırkçılık veyahut üslupsuz koymak kesinlikle yasaktır.


6. Ekip Yönetimi tarafından, aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi Ekibe Üye olduğu tespit edilmesi durumunda, kişinin tüm mesajları silinir ve Ekibe girişi yasaklanır.


7. Ahlak dışı konular açmak kesinlikle yasaktır.


8. Seyir halindeyken cep telefonu veya herhangi bir hususla uğraşılması kesinlikle yasaktır. Çünkü ekipçe seyir halindeyken kazalar, dikkat bozukluklarına neden olmaması için ekibimizce verilmiş bir karardır.


9. Ekibin işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek Ekibin veya Yöneticilerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları ekibe katılmadan önce okuyup anlayıp şartları kabul etmesi halinde ekibe alınır.
Dolayısıyla sonrasından çıkan sorunlar ekip yöneticilerine ait değildir. Bu kurallara uymayan ekip üyeleri, gereğince kesinlikle ekipten çıkarılır ve bir daha geri alınmaz.