Company Profile #50037

The company was dissolved!

Royal Class Transport

R.C.T.
25.7.2019
Company Management
Founder
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Ekibimiz 25/07/2019 Tarihinde ETS2 ve ATS olmak üzere sadece Trucksbook amaçlı kurulmuştur. Hız sınırı (Ets2): 90 - 100 km/h (Ats): 100 - 130 km/h dir. Şirkete Katılabilmek İçin Aşşağıda Yazılmış kuralları okuyarak şartları karşılayabiliyorsanız başvurunuzu yapın. Aksi takdirde başvurunuz onaylanmayacaktır. Saygılarımla.
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 Limit 100 000 km
Real + Race
American Truck Simulator No limit
Ekibimize Katılma Yaşı 20+ Ets 2 Trucksbook Limiti Aylık 100.000 Km dir. Ekibimizde discord kullanımı zorunludur. Ekibe katılan kişi TMP ve Trucksbook kullanıcı adını (isim/yaş) olarak belirtmelidir. TMP Profil resminizi Discortumuz da bulunan logo ile değiştirmelisiniz. Truckersmp'nin uygulamış olduğu kuralların dışına çıkmak yasaktır. Ekibimiz de hız sınırı 90-100 km/h dir. Ekibimizde bulunan kişiler diğer oyuncular ile sözlü münakaşaya girmemelidir. Araçlar da kesinlikle TMP Kuralları Dışında Modifiye Yasaktır. Ekibimize Katılan Kişiler yukarı da ve aşşağıda yazılmış olan tüm kuralları kabul etmiş sayılır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

1-) Yaşı ne olursa olsun, üyelerin birbirlerine karşı saygısız, hakaret içerikli veya alaycı söylemler de bulunması, kesinlikle yasaktır. Birbirinizi sevmeseniz bile Saygı duymak zorundasınız! Ayrıca ekip dışı olan oyunculara karşı da bu kural geçerlidir.

2-) Ekibimizde genel ahlaka aykırı, siyaset, küfürlü yazı, hakaret benzeri yazılar yazılamayacaktır.

3-) Oyun İçinde ve Discort içinde Büyük Harfler ile Yazı Yazılmayacaktır.

4-) Üyelerden veya Yönetim ekibinden Hediye oyun, dlc, skin, item vs. istemek kesinlikle yasaktır!

5-) Etkinlik bilgilerinin Yönetimin bilgisi ve izni olmadan paylaşmak kesinlikle yasaktır.

6-) Seyir Halinde Giderken Ping Sorunları kazalara sebep olacağından ötürü, Önünüzdeki araç ile aranızda en az 1 dorse boyu kadar mesafe bırakılmalıdır.

7-) Ahlak dışı konular açmak kesinlikle yasaktır.

8-) Seyir ve Konvoylara Çıkıldığın da Cep Telefonu İle Mesajlaşma Kazalara sebep olduğundan dolayı mesajlaşacak kişi en arkadan gelerek ve yahut emniyetli bir yerde bekleyerek işini bitirdikten sonra yola çıkmalıdır.

9-) Discord odalarında Konuşur iken konuşan kişinin sözü bitene kadar kimse araya girmemelidir.