Company Profile #49105

The company was dissolved!

România TransRegina

Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
TransRegina România este înființată în data de 10.07.2019 de către Dl. Michael Mihay. Comunitatea este în continuă dezvoltare și extindere. TransRegina este în căutare de noi șoferi !
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
♔ TransRegina ♔ Regulament ♔

A. ) Generalități

I. Membrii comunității au obligația de a oferi respect atât celorlalți membri din firmă cât și persoanelor din exterior, indiferent de rasă sau etnia acestuia.
P.S: Seriozitatea este o calitate foarte apreciată.
II. În cazul în care contul tău este blocat pe platforma TRUCKERS MP ai obligația de a anunța un membru din echipa de management a comunității.
III. Cererea de funcții sau anumite permisiuni nu se va lua în considerare și duce la reducerea șanselor de promovare în cadrul firmei.
IV. Se preferă evitarea limbajului vulgar. Sancțiunile sunt mai ales acordate în cazul lipsei de respect sau folosirea injuriilor în situații serioase.
V. Nickname-urile ce conțin porecle/cuvinte jignitoare sunt interzise.
VI. Reclamațiile asupra celorlalți membri se fac pe serverul de discord în categoria dedicată acestui lucru și sunt luate în considerare doar dacă sunt însoțite de dovezi în format video sau poze.
VII. Fiecare membru are obligația de a se prezenta la MINIM 8 convoaie pe lună (2 săptămânal).
B. ) Convoi
I. Fiecare membru are obligația de a-și păstra distanța MINIMĂ față de participanții la trafic aflați în fața sa.
II. Depășirea altor participanți la convoi este strict INTERZISĂ. Excepție fac cazurile de defecțiuni tehnice sau cazurile de abandonare a cursei.
III. Pe durata convoiului membrii participanți au obligația de a se prezenta pe VoiceChat-ul de pe discord pentru o comunicare eficientă.
IV. Fiecare membru are obligația de a seta discordul pentru opțiunea Push To Talk pentru ca în timpul convoaielor să nu fie zgomot de fundal.
V. Viteza de deplasare este stabilită de liderul convoiului. Tot acesta ordonează participanții în convoi și tot el are obligația de a menține unitatea formației.
VI. Orice problemă (fie că ține de joc sau viața reală) care duce la nevoia de a abandona permanent/temporar convoiul este anunțată pe voice channel pe Discord.
VII. Claxonul este permis doar pentru evitarea unui pericol iminent. Girofarul se folosește doar cu permisiunea liderului de convoi și doar dacă greutatea transportului depăsește 25 tone. Faza lunga este folosita doar de liderul convoiului. Sunt permise beep-uri scurte / flash-urile pentru salutarea altor participanti la trafic.
VIII. La destinație sau în pauzele de pe drum parcarea se face în ordinea în care este precizată de liderul de convoi.
C) Comunitate
I. Comunitatea TransRegina își rezervă dreptul de a-și alege membrii comunității cât și reprezentanții acesteia.
II. Echipa administrativă își rezervă dreptul de a modifica regulamentul și de a adăuga noi reguli fără anunțarea acestui lucru. Fiecare membru este obligat să verifice periodic regulamentul.
III. Este strict interzisă publicarea următoarelor:
- Poze/video-uri cu conținut pornografic.
- Poze/video-uri cu conținut tulburător. (prostituție, decapitări, mutilări, etc).
- Fișiere de tip hack pentru ETS sau orice alt joc.
- Link-uri și/sau reclame către alte comunități/firme ETS.
IV. Echipa administrativă apreciază umorul de calitate. Nu se apreciază injuriile fără rost, jignirile, trolling-ul, spam-ul sau lipsa de respect. Se acordă sancțiuni în funcție de gravitate.