Company Profile #48876

ROHA

12.7.2019
Company Management
owner
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
ROHA.BV.NL is een kleine VTC met een aantal enthousiaste rijders die vaak (samen in Discord) rijden. Staan meestal aan het eind van de maand in de top 5 Nederlandse VTC'S op truckbooks.

Lijkt het je leuk om bij ons te rijden? Zorg dan dat je minstens 1 rit geregistreerd hebt in Trucksbook (zodat we kunnen zien dat alles werkt) en stuur een (kleine) motivatie waarom je bij ons wilt rijden!
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 Limit 10 000 km
Real
American Truck Simulator No limit
Hieronder staan de 10 geboden/regels die je moet volgen als je met/voor ROHA.BV rijdt

1) Wij verwachten van onze chauffeurs dat ze regelmatig actief zijn zowel met rijden als minimaal wekelijks iets van je laten in Discord (alleen rijden kan je ook zonder een VTC)

2) In de discord gedraag jezelf hou het gezellig onder elkaar, kwets niemand, schelden is niet toegestaan, bij het gebruik van het woord (K) wordt je daar op aangesproken, daarnaast is het niet de bedoeling om de Discord te spammen denk aan hele tijd joinen/leaven

3) We beschouwen het als simulatiespel en proberen zoveel mogelijk ritten te registreren als real, rijdt dus niet boven de 100 km/h in ETS2 en niet boven de 80 mp/h in ATS (tip: gebruik de speedlimitier)

4) We houden ons (zoveel mogelijk) aan de geldende verkeersregels (vooral als er anderen in de buurt rijden dus niet onnodig inhalen, stoppen voor rood stoplicht (wordt toegelaten als je niemand in de tab ziet), voorrangswegen etc.

5) Als jij van jezelf weet dat je last hebt van LAG, ga je achteraan rijden tijdens een convoy.

6) Wanneer je 1 van bovenstaande regels overtreed krijg je 1 waarschuwing dat opgeschreven door de staff, bij de 3 waarschuwingen word je per direct & permanent verbannen

7) Wij rijden steeds op ETS2 Promods 1 en heel soms op ETS2/ATS Simulation 1 (alle map DLC's zijn vereist om Promods te kunnen gebruiken)

8) Om als eenheid over te komen naar anderen willen wij dat iedereen de skin van de VTC gebruikt.(Zie wall in trucksbook voor de skin en kleuren)

9) Trucksbook en Discord is verplicht in onze VTC! Trucksbook wordt gebruikt voor de riteregistratie en Discord om gezellig samen te kletsen tijdens het rijden

10) Wij verwachten een minimale inzet (minimaal 5000km per maand en het liefst veel meer uiteraard), als je dit niet haalt om wat voor reden dan ook laat het aan de staff weten.
List of employees [9]
Loading