Company Profile #47105

SWECARGO

Company Management
owner
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Välkomna till SWECARGO!
SWECARGO är ett litet VTC som utgår ifrån Sverige.

Om man vill gå med så vill vi att man skickar ett meddelande till oss på facebook. https://www.facebook.com/swecargovtc

Notera att vi INTE kör ATS utan bara ETS2.

Swecargo är i första hand ett VTC där vi kör SP (singleplayer) och den officiella multiplayern kallad “convoj”, där vi kör med ett antal mods. Vi kör alltså inget i den inofficiella multiplayern från TRUCKERS MP.
Med Vänlig Hälsning Johannes.



Vid frågor kontakta SWECARGOS ledning via FB sidan eller skicka ett mail till [email protected].





Company Rules
No limit
ETS2 Limit 2 000 km
Real
ATS No limit
Välkomna till SWECARGO!

SWECARGO är ett litet VTC som utgår ifrån Sverige.

Om man vill gå med så vill vi att man skickar ett meddelande till oss på facebook. https://www.facebook.com/swecargovtc

Notera att vi INTE kör ATS utan bara ETS2.

Swecargo är i första hand ett VTC där vi kör SP (singleplayer) och den officiella multiplayern kallad “convoj”, där vi kör med ett antal mods. Vi kör alltså inget i den inofficiella multiplayern från TRUCKERS MP.
Med Vänlig Hälsning Johannes.


Här är reglerna som alla som kör för SWECARGO eller vill gå med i SWECARGO vtc ska läsa och följa:

Uppförande och allmän info
1. Det första och den absolut viktigaste, vi behandlar varandra med respekt, använder inga nedvärderande ord mot någon, vi håller inte på med personangrepp, lägger inte ut några personuppgifter och vi följer ALLTID svensk lag. Detta för att alla ska trivas och vi ska ha en lugn och trevlig stämning inom vtc:t. Om man använder sunt förnuft och tänker till en extra gång innan man skriver något kommer inte detta vara några problem.
1.1 SWECARGO har en FB sida som uppdateras regelbundet av de som är ansvariga för SWECARGO och som är "ansiktet" utåt. För intern kontamination använder vi oss av vår DC server.
1.2 SWECARGOS ledning förväntar oss att du som chaufför är relativt självgående och klarar av att utföra många olika typer av jobb på egen hand. Detta betyder att du t.ex. ska kunna ladda ner mods helt själv med mera. Självklart finns vi alltid tillgängliga om det skulle vara något problem.
1.3 Inom SWECARGO så har vi nolltolerans av piratkopiering av spel. Därför ska inga anställda syssla med det, detta för att undvika de potentiella risker som det kan föra med sig.
1.4 Inom SWECARGO så diskuterar vi inte politik, detta för att inte döma någon och för att alla ska känna sig välkomna.

Åldersgräns
2. Det är åldersgräns 15 år, undantag kan dock göras men då kommer man att få köra provanställnings-lastbilen i minst en månad för att visa på att man är tillräckligt mogen "för att få en egen lastbil".

Hur man ansöker
3. Alla som vill gå med kommer behöva ansöka om det via vår FB sida, där kommer man få fylla i ett litet formulär, efter det kommer man att behöva köra provanställnings-lastbilen minst en vecka (beroende på hur aktiv man är) för att visa att man är mogen nog "för att få en egen lastbil".

Våra fordon
4. Alla lastbilarna inom vtc:et är Scania bilar! Undantag görs EJ! På SWECARGO får alla chaufförer en fast lastbil efter godkänd provanställning och varje lastbil har ett unikt skinn. Detta betyder att man inte kan byta lastbil hur man vill utan om man vill byta lastbil så ska man ta kontakt med mig (Johannes). Notera också att man ska ha kört över 50 000 km och haft sin lastbil i över 6 månader för att det ska bli aktuellt att byta.
4,1. Som chaufför får man INTE utrusta sin bil hur man själv vill. När vi utrustar en ny lastbil till en chaufför så har vi en dialog med den som ska köra lastbilen hur den ska vara utrustad där vi kommer överens över exakt vilken utrustning och hur många lampor det ska vara. Efter att en design- och utrustningslista är fastställd får inte chauffören själv sedan ändra på sin lastbil utan att först diskutera detta med den som är ansvarig på SWECARGO.
4,2. Om det inte framgått tydligt här ovan är varje chaufförens ansvar och det är ett krav från ledningen att bilarna är utrustade och hålls så som det är överenskommet. Vi kommer att tilldela dig skinnet och informera om vilka mods som krävs, sedan är det chaufförens ansvar. Detta betyder även att du behöver ha en profil med ganska hög level och mycket pengar.

Våra avdelningar
5.5. I nuläget finns det bara en avdelning på SWECARGO (tidigare hade två stycken, en för dragbilar och en för skåpbilar). Men just nu är det bara dragbilar som gäller, därav endast en avdelning. SWECARGOS ledning kommer att tillhandahålla skinn till varje fordon, alla fordon kommer ha ett unik skinn, därför är det väldigt viktigt att du håller det skinnet privat och raderar det den dagen du lämnar vtc:t. Om man spridit ett företags-skinn kommer detta få konekvenser!
5,1. Alla kommer att behöva köra en Scania R480 dragbil under sin provanställning, efter det får man välja vilken modell (Scania) man vill köra (från 4 serien upp till NG).

Hur mycket man behöver köra
6. Som chaufför ska man vara aktiv varje månad och köra in MINST 2000 km varje månad (som ska registreras under lagliga leveranser i trucksbook med rätt lastbil).

TB och Mods
7. Man ska ha 100% koll på hur trucksbook funkar och hur mods funkar då man kommer att behöva använda det.

Bilder
8. Som chaufför ska man lägga upp minst 2 bilder från ens körningar med kort beskrivning i ets2 bild kanal på DC serven (alternativt också på väggen på truckbooks) minst en gång i månaden. De bilderna man lägger upp ska vara på den bilen man kör för tillfället, bilen ska på bilderna vara korrekt utrustad och bilderna ska vara tagna enligt swecargos bild guid (eller likvärdigt). Bildguiden finns att hitta på DC servern.
8,1. Vi ser också gärna att man är med i någon välorganiserad ets2 relaterad FB grupp och där lägger upp någon bild varje månad (bilden ska uppfylla de kriterierna som nämns här ovan). Ett exempel på en bra FB grupp är “Euro Truck Simulator 2/ ATS Sverige Edition”.
8,2. Alla bilder som laddas upp på våra bilar ska vara skärmdumpar, det betyder enkelt att vi inte vill se några mobilbilder.

Språk
9. Inom SWECARGO så kommunicerar vi på svenska.

Köra lagligt
10. SWECARGO är inget vtc för de som vill tävla! Vi följer skyltad hastighet och kör ALDRIG snabbare än 90 km/h. Tänk på att vi ser detta i er loggbok!

Profilbilder
11. På TB ska man ha den lastbilen man kör för tillfället som profilbild.

"Roleplay"
12. Så kallat "roleplay" där man lever sig in i spelet är något som uppskattas inom SWECARGO och det ska inte vara några sura miner om det. Däremot får det inte gå till överdrift utan det ska vara på en rimlig nivå.

Skinnfiler
13. Det är absolut inte okej att som chaufför själv gå in i skinnfilerna och ändra grejer. Behövs det göras ändringar i några filer så gör SWECARGOS ledning det.

Trafikregler
14. Om det inte har framgått tydligt nog redan så kör vi så realistiskt som möjligt inom Swecargo, vi följer trafikreglerna och kör med fartspärren på.

Byta VTC
15. Är man med i SWECARGO så kan man inte köra för ett annat VTC samtidigt. Vid funderingar på att byta VTC eller av annan anledning lämna Swecargo vill Swecargo ledning få reda på det så fort som möjligt men absolut senast 24 timmar före man planerar att lämna SWECARGO.

Tack för att du följer reglerna!

Kolla igenom reglerna lite då och då, då de uppdateras regelbundet.

SWECARGOS ledning:
I nuläget är det Johannes som driver SWECARGO. Johannes är också ägare och skapare av vtc;t.

FÖLJS INTE DESSA REGLERNA SÅ HAR MAN INGET I SWECARGO ATT GÖRA, vilket betyder att man kommer behöva lämna utan ett hejdå om man bryter någon regel, om regel felet är litet kan det finnas en möjlighet att återgå till provanställnings-lastbilen i några veckor, och om man sköter sig i den kan man få tillbaka nycklarna till sin egen lastbil.
Vid frågor kontakta SWECARGOS ledning via FB sidan eller skicka ett mail till [email protected].


List of employees [10]
Loading