Company Profile #47043

Waberer’s International Nyrt

Company Management
owner
manager
manager
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Köszöntünk a Waberer’s-nél!

Mint azt tudjuk, jelenleg is Magyarország és Európa egyik legjelentősebb vállalkozása immáron több, mint 10 éves tapasztalattal, hatalmas és korszerű járműflottával (MAN, Volvo, DAF).

Az egyik legfontosabb nálunk, hogy a fuvarszervezőnk valóban a szakmából való és szabadidejében szervezi a fuvarokat itt a virtuális cégen belül (természetesen nem kötelező elvállalni azokat a fuvarokat, csak ha tényleg a valóságot szeretnéd szimulálni).
Reméljük, együtt tudjuk majd a cégünk hírnevét öregbíteni.

Cégünk tagjaként hozzájuthatsz ingyenes DLC-khez. (Ezt a vezetőség biztosítja! - Természetesen ahhoz melózni kell! Részletek a Facebook oldalon!)

A chatben kérlek, hogy normálisan, tisztelettudóan beszéljünk egymással, valamint ha bármi kérdésed támad a céggel/fuvarral kapcsolatban, nyugodtan ott is megírhatod és segítünk, ha tudunk.
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
Nem szeretnénk kemény szabályokat létrehozni, viszont néhány elvárást mindenképp szem előtt kell tartanunk, hogy dinamikusan fejlődhessen cégünk.

1) Havi minimum 2 db speditőri fuvar teljesítése, amelyet mi szabunk meg. (kb 1500-2000 km)
(Több fuvar elvállalása opcionális. Viszont ajánlott a speditőrünkkel dolgozni, mert törekszik a valósághű szimulációra, mert a valóságban is szakmabeli.) Ha nem szeretnétek egyáltalán speditőrünkkel dolgozni, akkor a minimum elvárás 5.000 km/hó - 3.000 km/hó (rangtól függ).

2) Az alapvető tiszteletet adjuk meg egymásnak cégen belül.

3) Törekedjünk az ECO vezetésre, hogy minél többet spóroljunk az üzemanyagon, mivel az az egyik legnagyobb költség, igyekezzünk a 40 l/100 km-es norma alatt tartani a fogyasztásunkat (súlytól függően eltekinthetünk ettől, például túlméretes szállítmányoknál), 80-83 km/h sebesség tartása ajánlott. Szankcionálni nem fogjuk, viszont havi fogyasztási- és teljesítményi versenyeket fogunk rendezni, ahol értékes ajándékokra tehettek szert.

4) Volvo a fő csapásirányunk (minimum 460 LE, EUR VI motorral), viszont nem elvárás, hogy azzal fuvarozz. Tehát ha Te a DAF-ot preferálod, gurulhatsz azzal is.

5) KRESZ szabályainak betartása, valamint sérülések, balesetek elkerülése (amennyire lehetséges)

Jelentkezés során feltüntetendő adatok:
- Néhány soros bemutatkozás
- Fuvarok kívánt átlagos távolsága (tehát Te szabod meg, hogy milyen távolságokra szeretnél fuvarozni)
- FONTOS: Ha nem szeretnél Angliába járni, akkor ezt is írd meg nekünk jelentkezésnél

6) Diszpécseri állásra elvárt életkor jelenleg 14 életév. (Ez a minimumot szabja meg!)

- Waberer's International Nyrt. -
List of employees [8]
Loading