Company Profile #36928

The company was dissolved!

Game Zone

[GMZ]
11.2.2019
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie.

Un alt atuu pe care il detinem este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam.

Interfata dintre firma si client o reprezinta angajatii. De aceea salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii, seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei.

Si pentru ca deviza noastra este “un client multumit este un client castigat”, vom gasi intotdeauna solutii petru a indeplini cerintele legate de transportul marfurilor dumneavoastra.

In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna transportul, alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa.
Pentru marfurile care nu necesita un camion exclusiv va asiguram transportul in regim grupaj, tinand cont de insusirile marfii dumneavoastra cum sunt: lungime, inaltime, greutate, latime, marfa pe palet, marfa vrac, marfa la sac, etc.
Daca timpul de tranzit al marfii este esential pentru dumneavoastra va punem la dispozitie transport marfa in regim expres, asigurandu-va un transport rapid in conditii optime de tranzit si cost.
Company Rules
No limit
ETS2 Limit 10 000 km
Real + Race
ATS Limit 6 214 mi
Real + Race