Company Profile #36153

GREEK TRANS

Company Management
owner
manager
manager
representative
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Link για τη σελίδα της ομάδας : https://www.facebook.com/GreekTrans/
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 No limit
American Truck Simulator No limit
Εφόσον επιλεχθείτε για μέλος της ομάδας υπάρχουν κάποιοι κανόνες δεσμευτικοί, και είναι οι εξής:

1) [GREEK TRANS] και skin sunrise [Άσπρο,Άσπρο,Μπλέ] είναι το ένα και το αυτό και δεν αλλάζει για κανέναν.Τα χρώματα είναι αυστηρά και πρέπει να είναι όπως στις φωτογραφίες που υπάρχουν .Δεν νοείται μέλος να αλλάζει το άνομα για άλλο skin και τούμπαλιν.

2) Η συμπεριφορά μας απαιτείται να είναι άψογη(πάσης φύσεως προσωπικά θέματα πχ. οπαδικά,θρησκευτικά,σεξουαλικά,φυλετικα,πολιτικά να αποφεύγονται)καλός ο χαβαλές αλλά με μέτρο, σεβόμαστε πάντα τους Operator και τους Διαχειριστές!(και μην μπερδευέτε την πλάκα όταν είμαστε μόνοι μας με όταν είναι νέα μέλη στο TeamSpeak ή ακόμα χειρότερα σε live/video)

3) Η σωστή χρήση του ταχοστάτη (αυτόματου πιλότου) είναι απαραίτητη και υποχρεωτική!! Μέλος που δεν ξέρει ή δεν θέλει να παίζει με ταχοστάτη δεν υφίσταται,καθώς και όποιος δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ένα σωστό παρκάρισμα δεν θα μπορεί να γίνει μέλος της ομάδας.

4) Όπως είναι υποχρεωτική η σωστή χρήση του ταχοστάτη , έτσι είναι υποχρεωτική η ικανότητα χρήσης της τηλεμεταφοράς, για καλύτερη ευελιξία στην επιλογή δρομολογίων.

5) Ότι υποδείξεις μας κάνουν οι Διαχειριστές/Operator τις ακούμε και τις εφαρμόζουμε και δεν κάνουμε ότι θέλουμε για να μην έχουμε αθέμιτες καταστάσεις.

6) Όταν Διαχειριστές/Operator μας λένε πως να πάμε με σειρές, κλείδωμα πιλότου,μοτέρ,προσπεράσεις και σημεία στο χάρτη συμορφωνόμαστε και δεν κοιτάμε πως να κοροιδέψουμε. Δεν νοείται μέλος να μην μπορεί να τα κάνει.

7) Όταν συνδεόμαστε στο TeamSpeak και θέλουμε να πάμε δρομολόγιο σημαίνει έχουμε μεριμνήσει να έχουμε ελεύθερο χρόνο και όχι ξεκινάμε,πόσο μάλλον, μεγάλο δρομολόγιο και στην πορεία αφήνουμε τους υπόλοιπους πλυν εξαιρέσεων φυσικά, αν γίνει σύστημα όμως οι ποινές θα είναι ανάλογες.

8) Εφόσον είμαστε μέλος της ομάδας εκτός απο δικαιώματα έχουμε και υποχρεώσεις όπως, να απαντάμε σε δημοσιεύσεις βοήθειας από άλλα μέλη, νέα μέλη που μπαίνουν στο TeamSpeak και δεν ξέρουν τίποτα από το multiplayer.

9) Καλά τα τουμπαρίσματα αλλά με μέτρο όπως ο χαβαλές γιατί θα υπάρχουν αντίστοιχες ποινές αναλόγως την περίπτωση (recording-live-convoy) από τον εκάστοτε Διαχειριστή/Operator/Υπεύθυνο.

10) Με την αποδοχή της πρόσκλησης να γίνεις μέλος της ομάδας, η αδικαιολόγητη αποχή πέραν εύλογου χρονικού διαστήματος και χωρίς ενημέρωση σε κάποιον αρμόδιο ,θα οδηγεί στην αυτόματη αποχώρηση σου χωρίς καμία προειδοποίηση.

11) Απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφή διαφήμισης της ομάδας χωρίς έγκριση(livestream,video,κοινοποίηση σε άλλες ομάδες), η ποινή αυτής θα είναι η αποχώρηση από την ομάδα.

12) Bulling οποιοσδηποτε μορφης είναι εξητήριο χωρίς επιστροφή.

Υ.Γ Οι κανόνες δεν τίθενται προς διαπραγμάτευση και συζήτηση με κανέναν,στο χέρι του καθενός είναι αν θα τους δεχτεί προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα!!!
Υ.Γ2 Όσο κόπο και δουλειά και να έχει ρίξει κάποιος για να ενταχθεί στην όμαδα,τόσο πιο εύκολα μπορεί να χάσει το σήμα του σε περίπτωση ΠΟΥ ΔΕΝ τηρηθούν οι άνωθεν κανόνες!!!

---!!!Εκ της Διαχείρησης της Ομάδας της Greek Trans !!!!---
List of employees [10]
Loading