Company Profile #33332

ArCorp-CZECHOSLOVAK TRANSPORT

Company Management
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Zdravíčko , jmenuji se Multixavier111 a jsem spoluzakladatel společnosti ArCorp , jež se zabývá kamionovou dopravou. Naše firma již existuje nějaký ten čas , ale teprve nyní jsme se rozhodli , že by bylo možná na místě , nabrat nějaké ty šoféry , díky nimž naše firma bude růst a zároveň stoupat , jak se lidově říká "Ke hvězdám".
Pakliže budete mít zájem o spolupráci , neváhejte se s námi spojit na komunikační platformě TS3 na adrese : 81.0.217.180:6073.
Budeme se těšit na budoucí spolupráci :)
Děkujeme , tým ArCorp.
Multixavier111 - 20 let , technik pro výrobu munice
LeArcos - 18 let , student - obor strojírenství
-Multixavier111 na ts bývá , vždy jakmile dorazí z Práce . Takže doporučený čas je 14:30 - 15:30 či ve večerních hodinách
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
------->Veškerá pravidla pro přijetí do společnosti ArCorp.
1. Minimální věk : 15 . (Uvědomte si , že mnozí členové naší firmy , patří již mezi osoby pracovně schopné a hlavně řidiče , což znamená , že potřebujeme členy s nimiž si budeme rozumět ve všech ohledech)
2.Dodržovat silniční zákony ( Spoluzakladatel ArCorp je již řidič a netoleruje nedodržování pravidel či zákonů na silnici )
3.Pakliže provedete jakýkoliv přestupek , budete tzv "suspendováni" Pokud vás suspendujeme , neznamená to , že dostanete vyhazov , ale že se například nebudete moci zůčastňovat různých konvojů či firemních akci , během doby vaší supendace.
4. TS3 je hlavní komunikační platforma , jež využíváme.
--- Děkujeme . Tým ArCorp.
List of employees [1]
Loading