Company Profile #33301

The company was dissolved!

Convoy Trans Multiplayer

C.T.M
01.1.2019
Company Management
Founder
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Καλωσορίσατε στην ελληνική Εταιρία, Convoy Trans Η Εταιρεία ασχολείται με το Euro Truck Simulator 2 και το American truck simulator. Αν σας αρέσουν τα δρομολόγια με παρέα τότε σας περιμένουμε στην Εταιρία μας.
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 No limit
American Truck Simulator No limit
Κανόνες Συμπεριφοράς
- - - -
1) Να είστε καλοπροαίρετοι και ευγενικοί
Συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αυτή την ομάδα δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον. Ας δείχνουμε σε όλους σεβασμό. Οι υγιείς διαφωνίες είναι φυσιολογικές, αλλά η ευγένεια είναι πάντα απαραίτητη.

2) Δεν επιτρέπεται η ρητορική μίσους ή οποιαδήποτε μορφή εκφοβισμού (bullying)
Βεβαιωθείτε ότι όλοι νιώθουν ασφαλείς. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε μορφή εκφοβισμού (bullying) και τα υποτιμητικά σχόλια σχετικά με θέματα όπως η φυλή, η θρησκεία, ο πολιτισμός, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, το φύλο ή η ταυτότητα δεν θα γίνονται ανεκτά.

3) Δεν επιτρέπονται προωθήσεις ή σπαμ
Δώστε περισσότερα από όσα παίρνετε από αυτή την ομάδα. Δεν επιτρέπεται η προσωπική προώθηση, τα σπαμ και οι σύνδεσμοι που δεν σχετίζονται με το περιεχόμενο της ομάδας.

4) Να σέβεστε το απόρρητο όλων
Η συμμετοχή σε αυτή την ομάδα προϋποθέτει την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Οι αυθεντικές συζητήσεις χρηστών που εκφράζουν τη γνώμη τους κάνουν τις ομάδες ενδιαφέρουσες, αλλά μπορούν επίσης να αφορούν ευαίσθητα και ιδιωτικά θέματα. Οτιδήποτε κοινοποιείται στην ομάδα πρέπει να παραμένει εντός της ομάδας.

5) Δημοσιεύσεις και σχολιασμοί
Οι διαχειριστές δε φέρουν καμία ευθύνη για το σχολιασμό δημοσιεύσεων
Το κάθε μέλος είναι υπόλογο των λόγων αλλά και των πράξεων του παρόλα αυτα μηνύματα που προσβάλουν θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

6) Προσβολές και βωμολοχίες
Τα μέλη που προσβάλλουν , διασύρουν , μειώνουν , χρησιμοποιούν χυδαίο λεξιλόγιο, θα απομακρύνονται δια παντός από την ομάδα.