Company Profile #30223

The company was dissolved!
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Firma vznikla 10.11.2011
Kamionová přeprava zboží do všech měst Evropy v celovozech , formou dokládky (LTL) anebo pravidelnou denní sběrnou službou kusových zásilek včetně přeprav balíků, palet i nepaletizovaného nákladu, to jsou příklady silničních nákladních přeprav Krone + Schwarzmuller‎. Teplotně kontrolovaného zboží pro farmacii a spedice zásilek cenné povahy s využitím bezpečnostních prvků ve vozidlech.

Mezinárodní pozemní přepravy Krone+ Schwarzmuller‎ zahrnují i železniční přepravu přímým vlakem do Anglie a zpět. Nákladní vlaková doprava je pro vaše zboží na trase z/do Anglie mnohem levnější než zeleznicni a 2 x rychlejší než námořní spedice.

Jako vedoucí globální poskytovatel logistických služeb disponuje Krone+ Schwarzmuller‎ navíc i návaznou námořní či zeleznicni přepravou do všech zemí světa s rozsáhlými skladovacími a distribučními centry. To vše je podpořeno moderními IT procesy a on-line aplikacemi pro jednoduché objednávání a sledování zásilek.
Company Rules
No limit
ETS2 Limit 20 000 km
Real
ATS No limit
-Měsíční hodnocení formou DLC dle vlastního výběru

- Chovat se ve hře, jako by jezdil reálně.

- Při jízdě se zakázkou jezdíme do 90 km/h !!!

- Chovat se slušně k ostatním kolegům a hráčům na serveru, vulgarity a nevhodné chování se netoleruje a zaměstnanec si tím vyslouží okamžitý trest.

- Respektovat veškerá pravidla a nařízení od vedení firmy.

- Při konvoji jezdit pokud možno v řadě a udržovat bezpečnou vzdálenost alespoň 100 metrů od ostatních účastníků konvoje.. za samozřejmost se považuje neohrožování ostatních hráčů na serveru.


- Řidič je povinen dbát pokynů pilotů nebo vedoucího konvoje


- Zaměstnanci kteří budou propuštěni už nemají nárok na návrat do firmy.


- Konvoje budou pevně určeny týden předem (pokud neurčí vedení jinak) včetně veškerých podrobností. (info o konvoji bude k nalezení vždy na firemních stránkách a FB skupině).


- Pokud řidič bude 3 dny neaktivní ve hře bez udání důvodu bude z firmy propuštěn.


- Pokud je hráč ve hře, je povinen být přihlášen na TB a Discordu