Company Profile #29999

BalticLine

Company Management
owner
manager
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
UAB „Baltic Line“ – 2018m. įkurta vietinių ir tarptautinių krovinių gabenimo ir ekspedijavimo kompanija, teikianti kompleksines logistikos paslaugas. Profesionalus darbas ir inovaciniai sprendimai mums leidžia sėkmingai vystyti savo veiklą Lietuvoje, vakarų Europoje, Baltijos , Skandinavijos ir NVS šalyse.

Savo klientams skiriame didžiulį dėmesį. Individualus požiūris į kiekvieną klientą mums leidžia parinkti bei pasiūlyti optimaliausius logistikos sprendimus. Manome, kad toks mūsų požiūris ir tuo principu pagrįsta vykdoma veikla, leidžia mūsų klientams visą dėmesį sukoncentruoti ties savo verslo plėtra. „Baltic Line“ garantuoja aukščiausią krovinių gabenimo kokybę, be to, visi mūsų gabenami kroviniai apdrausti patikimose draudimo kompanijose pagal tarptautinių konvencijų reikalavimus.

Kodėl verta rinktis mus?

Baltic Line – patikimas vežėjas su ilgamete patirtimi tarptautinių ir vietinių pervežimų rinkoje.
Per darbo metus sukaupta patirtis padeda profesionaliai dirbti, operatyviai ir kompetentingai spręsti iškilusias problemas.
Partneriškumu grįstas bendravimas su klientu mums leidžia pasiekti geriausių darbo rezultatų.
Profesionali, kvalifikuota ir nuolatos tobulėjanti komanda užtikrina, kad jūsų krovinys bus atgabentas saugiai ir laiku.
Turim atskirą skyrių, kuris rūpinasi krovinių pervežimu tik Baltijos šalių kryptimis, todėl sudarome galimybę operatyviai pervežti krovinius šiame regione.
Mūsų darbas pagrįstas griežta kokybės kontrole, todėl galime garantuoti geriausius rezultatus.
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 Limit 3 000 km
Real
American Truck Simulator No limit
List of employees [2]
Loading