Company Profile #29596

The company was dissolved!

DURMAZLAR LOGİSTİCS

03.11.2018
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Hakkımızda


Yönetim kadrosunun lideri Yüksel durmaz olan; 2015 yılının Ekim ayından bu yana bir arada bulunan bu kadro 1 Ağustos 2016 tarihinde "Durmazlar Lojistik" adı altında toplanmıştır.Şirketimizin ve üyelerimizin tek amacı DİSİPLİN ve KURALCILIK çizgisinden asla taviz vermeden, oyun ve sosyal iletişim seviyelerini koruyarak bulunduğu ortama hizmet etmektir.Üye sayımız 50 kişidir.Aramıza katılmak istiyorsanız.Kurallarımızı oku ve başvuru için teamspeak3 adresimizden bize ulaş! Saygılar.



Kurallarımız
1- Durmazlar Lojistik şirketine katılmak isteyen adayların EN AZ 18 YAŞINDA olması gerekmektedir.
2- Şirketimize katılmak isteyen adayların Euro Truck Simulator 2 oyunu ile birlikte İskandinayva ve Going East Harita DLC’si ve Turkish Paint Jobs boya paketlerine sahip olmaları gerekmektedir.
3- Adayların STEAM üzerinden Euro Truck Simulator 2 oyununu EN AZ 100 saat oynamaları zorunludur.
4- ETS 2 MP profil incelemesinde BAN GEÇMİŞİ kabarık olan kişiler şirketimize kabul edilmemektedir.
5- Euro Truck Simulator 2’de yapılacak olan RESMİ KONVOYLARIN HEPSİNE KATILIM ZORUNLUDUR.
6- Durmazlar Lojistik üyelerinin birbirleriyle her zaman iletişim içerisinde olması gerekmektedir. Bu yüzden TS3 ve mikrofon kullanımı zorunludur.
7- Konvoy sırasında her üyenin KONUŞMALARINA DİKKAT ETMESİ, SAYGISIZ, YERSİZ DAVRANIŞLARDA BULUNMAMASI ESASTIR. AKSİ TAKDİRDE ÜYE ÇIKARTILIR.
8- Durmazlar Lojistik’e yeni katılan adayların 7 GÜNLÜK bir deneme süreci vardır. Bu deneme sürecinde başarısız olan kişiler şirketimizden çıkartılır.

Amacımız

Uzun zamandır birlikte olan grubumuzun amacı , simülasyon oyunları olan ; Euro Truck ve American Truck oyunlarında emeğiyle zaman içerisinde Türk ve Dünya sanal şirketleri arasında belli bir konuma gelmek bunun idamesini sağlamak ve en önemlisi DİSİPLİN'den asla taviz vermeden, büyükleriyle ve küçükleriyle en iyi iletişimi sağlayıp eğlence içerisinde en etkili şekilde üyesi oldukları "Durmazlar Lojistik" sanal şirketlerinin devamını getirmektir.

Dipnot: Serbestliği ararsan arzularının kölesi olursun, DİSİPLİNİ seçersen gerçek özgürlüğü bulursun...
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit