Company Profile #27657

The company was dissolved!

S'Jegers Transport LAAKDAL

01.10.2018
Company Management
Founder
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Grenzeloze passie voor transport in de Virtuele wereld
Transport S'Jegers VTC werd in 2018 opgericht door AMERYCKX KENNY als transportbedrijf voor zeecontainers. Als permanent containertransportbedrijf voor Euroports Containers Meerhout (ECM), de containerterminal in Meerhout, verhuizen we jaarlijks zo'n 90.000 zeecontainers. Daaraan toegevoegd zijn nog eens 30.000 containers voor onze andere klanten.

We ondernemen voornamelijk containerzendingen vanuit de havens van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam . Vanuit deze internationale zeehavens vervoeren we 20ft, 40ft en 40ft HC zeecontainers naar de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

S'Jegers is echter ook in de rest van Europa sterk vertegenwoordigd. We hebben ook gensets beschikbaar voor uw koelcontainers . Ons wagenpark bestaat uit 150 Vrachtwagens waaronder (DAF/SCANIA/RENAULT) ,350 chassis voor containervervoer , 100 schuifzeiltrailers en 10 koeltrailers . Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een geavanceerd GPS-systeem waarmee we op elk moment van de dag de positie van een wagen kunnen opvragen.

S'Jegers Transport is de ideale logistieke partner voor al het vervoer van uw goederen. Optimaliseer uw supply chain en kies voor ons. Wij behandelen uw zending enthousiast en vakkundig.
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 No limit
American Truck Simulator No limit