Company Profile #27478

Nortemp Transport AS

NORTEMP
28.9.2018
Company Management
manager
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Nortemp Transport har drevet innen transport og distribusjon i en årrekke. Vi er en av Norges største transportører av kjøl- og frysevarer. Ut i fra dine logistikkbehov kan vi skreddersy ulike distribusjonsløsninger .

Vår erfaring og fleksibilitet er din sikkerhet for at varene kommer trygt frem til avtalt tid og pris. I tillegg har vi en yrkesstolthet og kundeorientering som skiller oss fra andre aktører.

Vi har ca 100 termobiler som daglig trafikkerer hele landet, og 35 biler/vogntog lokalt i Rogaland.

Vi betjener alle typer temperaturregulert transport, fra nord til sør. Vi har effektive distribusjonsløsninger som kommer kundene våre til gode, og sørger for optimale resultater i forhold til økonomi og sikkerhet.

Hos oss i Nortemp Transport ønsker vi seriøse sjåfører som både er aktive, hyggelige og ikke minst kjører ordentlig. Vi leverer ovedsaklig frysevarer til Norden, som vil si Norge, Sverige, Danmark og Finland, for å opprettholde realismen. Hos oss finner du trekkvogner som Scania, Volvo, Mercedes og DAF, men andre trekkvogner kan brukes. Ønsker du å kjøre for oss, send oss en liten søknad om deg selv, og hvorfor du vil kjøre for oss.
Company Rules
No limit
ETS2 Limit 5 000 km
Real
ATS No limit
- Oppfør deg på veien
- Hold deg til fartsgrensen når du kjører med våre logoer
- TruckBook skal være påslått når du kjører for oss
- Hold deg til Nortemp sine rettmingslinjer, vi kjører bare frysevarer!
- Vi holder det vi lover! Aldri for sen ved levering!
List of employees [4]
Loading