Company Profile #26149

The company was dissolved!

Nizam Logisitcs

02.9.2018
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Biz Kimiz?

Lojistik kelimesinden öte bizler bir aileyiz. Nizam Lojistik bünyesinde barındırdığı her unsurda aile bağlarını ön planda tutar. Aile politikasını damarlarımıza işleyen bu birlik ve beraberlik bizleri bu konuma getirdi. Sahip olduğumuz onca başarı ve karşılığını aldığımız onca fedakarlık bizleri bugünlere taşıyan en büyük iki unsur. Nizam Lojistik ailesi olarak bu güzel hadiselerin ziyadesiyle bilincindeyiz.Bu bilinç ve disiplin ile daha büyük hedeflere azimle yürümeye devam ediyoruz.

Nizam lojistik oyun ve simülasyon kavramlarının birkaç adım geride olduğu bir ortam. Nizam ailesine katıldığınızda ilk olarak öğreneceğiniz şey “Aile” olmaktır. Bizler tüm üyelerimize bu doğrultuda kazanımlar yaparak herkesin aynı yolda yürümesine aracılık ettik. Bu bilinç ve birikim ışığında sürdürülen ekip çalışmaları da fazlasıyla başarıya ulaştı.

Nizam adıyla çıktığımız bu yolda ilk adımımızı 19.12.2014 tarihinde attık. Yiğitcan Balçık önderliğinde sürdürülen Nizam Lojistik ruhu günümüze kadar hiç durmaksızın büyüyerek, ilerleyerek ve gelişerek ulaştı. Adımızın ruhunda yatan düzeni ve disiplini fazlasıyla sağlayarak,

Web Site: https://nizamlogistic.com/
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit