Company Profile #24114

Mikkelmus Transport Universe

MTU
27.7.2018
Company Management
owner
dispatcher
dispatcher
dispatcher
dispatcher
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Mikkelmus Transport Universe, er et firma som samler folk som gerne vil køre ETS eller ATS men ikke altid har tiden til at køre flere tussen KM om dagen.
Der skal være plads til alle, derfor har man som chauffør heller ikke et fast antal KM der skal køre per dag eller uge, jeg vil selvfølge gerne at man som chauffør for kørt nogle ture så vi kan komme op på nogle KM det er jo sjovest at man kan se vi laver noget, og kan være med på ranglisten over danske VTC-firmaer som køre, der er ikke krav om du skal køre på online server heller ikke krav om at du skal køre Convoy kørsel.
I MTU har man det man har og man gør sit bedste med det man har, det betyder også at vi ikke forventer du har alle DLC’er, da vi godt ved det kan være en dyr omgang får dem alle sammen, der er også derfor vi siger der er plads til alle for det er der.
Der er rigtig gode muligheder for at få disponent til at lave custom ture til dig det er bare at skrive i kanalen som er lavet til det på discorden.

I ansøgning til MTU på Truck Book skal der stå hvor gammel du er, hvorfor du vil være med i Mikkelmus Transport Universe og hvor du har fundet os henne, hvad du kan bidrage med til MTU,
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
1. Der skal ikke tales i munden på hinanden på discord.
2. Vi kører altid på online server 2 når vi er online.
3. At du ind forstår dig i vi kun køre real kategori og ikke race.
4. Maks 95 km/t under kørsel
5. Ingen former for Hasarderet kørsel eller uhøflig opførelse når du sider på en Online server
6. Et ban på online server er i værste tilfælde også lige med perm ban fra firmaet.
7. Ingen XP eller Økonomisk snyd aktiveret på din account så længe du er i firmaet.
8. Du skal helst starte dit spil op igennem Trucks book Client også selv om du vælger at køre i single player mode der ved tæller dine ture stadig for firmaet.
9. Sørg for at holde en god tone til de andre ansatte i firmaet.
10. Under Ansættelse hos Mikkelmus Transport Universe skal man køre med Firmanavn aktiveret, I Player tag skal der stå (MTU T ”dit nummer fx 05”) og farve skal være Gul ” 255,255.0”.
11. Man må ikke kører med vores ”MTU T” player tag hvis man kører for et andet firma er man ikke i firma og kører med vores player tag og vi ser dette er det ikke længere muligt at ansøgning om at komme ind i firmaet.
12. Hvis man gentagne gange kører over 100km/t efter man er blevet informeret om at man skal køre max 95km kan man blive smidt ud af Firma, vi kører som et seriøst firma, men det gælder stadig om at have det sjovt, hvis vi finder ud af at man snyder eller at man bruger et mod til at snyde med, bliver man fyret.
13. Hvis man ikke kan følge reglerne eller anvisninger fra ledelsen kan man blive smidt ud af firmaet og kan ikke være med i div arrangementer.

Er du i tvivl om noget eller godt kunne tænke sig at høre mere, er du velkommen til at skive til owner eller manager for at få yderlige oplysninger.
List of employees [5]
Loading