Company Profile #21034

APARS Team

Company Management
representative
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
APARS Team Şirketidir
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 Limit 100 000 km
Race
American Truck Simulator No limit
1-KÜFÜR--

KÜFÜR VEYA ARGO KELİME KULANAN KİŞİLER İLK DEFAYSA UYARILIR 2.DEFADA SUSTURMA VEYA UZAKLAŞTIRMA ADMİNİN VEYA YÖNETİCİNİN KARARINA BAĞLIDIR SÜRE UZATILABİLİR VE SORGULANAMAZ CEZASI VERİLİR 3.TEKRARINDA İSE APARS TEAMDAN ATILIR.


2- KONVOY KURALLARI--

konvoylarda verilen sıraya göre cıkış yapılır şehir dışında alınan konvoy düzeninde emniyet şeridinde 1 araç mesafe bırakacak şekilde arka arkaya dizilir, konvoy esnasında cıkış komutu verilmeden sürücüler cıkış yapamazlar. o an konboydan sorulu yetkilinin kuralına dinlenmek ve uyulmak zorundadır konvoylarda sıralama bozanlara sollama yapanlara argo kelime kullanalara arkadaşları hakkında rencide edici şeyler konuşmada konvoy sürecinde yapılan savelere itiraz eden (ben beğenmedim gibi) şeylerde susuturma veya sunucudan banlanma cezası alır.

3-STEAM KURALLARI--


apars team klanında olanlar verdiğimiz avatar resmini ve ismini kulanmak zorundadır herhangi bir yöneticiye haber vermeden değişenler 1 defa uyarılıacak geçerli nedeni yoksa 2. defada PARS teamdan atılacaktır.


4-TEAMSPEAK KURALLARI--


gelen kişiler kesinlikle ve kesinlikle hoşgeldin odasında beklemeyecektir (yasaktır) sohbet odasında oyun oynamak yasaktır oyuncular hangi odadaysa o oyun odasdında bulunmaları zorunludur. klanımızda sabah 8 ve akşam 11 arası scoda araç kulanmak yasaktır serbest sürüş ve tek takıldığınzda 4 ton altı dorseler yasaklanmıştır steam açık olan oyuncuların teamspeak ı açması zorunludur aksi taktirde uyarı ve daha sonrasında banlanırsınız.
List of employees [7]
Loading