Company Profile #20258

Baltic Cargo

BALTIC
12.5.2018
Company Management
owner
manager
representative
representative
dispatcher
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Baltic Cargo yra transporto kompanija, įkūrta 2018 m. gegužės 12 d. Mes esame draugiškų vairuotojų kolektyvas, pasiruošęs nuolat augti ir sveikinti naujus narius į mūsų gretas.

Mūsų Paslaugos:

Krovinių Vežimas: Teikiame aukštos kokybės krovinių vežimo paslaugas tiek vietiniu, tiek tarptautiniu mastu. Mūsų moderni transporto flotilė užtikrina saugų ir efektyvų krovinių pervežimą įvairiose kryptyse.

Logistikos Sprendimai: Baltic Cargo siūlo išsamius logistikos sprendimus, padedančius optimizuoti tiekimą ir pristatymą, taip sutaupant laiką ir išlaidas.

Greitas ir Efektyvus Aptarnavimas: Mus apibrėžia profesionalumas, efektyvumas ir greitas aptarnavimas. Stengiamės patenkinti mūsų klientų poreikius bei viršyti jų lūkesčius.

Mūsų Vizija:

Baltic Cargo siekia tapti lyderiu transporto ir logistikos srityje. Mes įsipareigojame užtikrinti aukštą klientų pasitenkinimo lygį ir efektyviai prisidėti prie jų verslo plėtros.

Mūsų Kolektyvas:

Mūsų bendruomenė sudaryta iš patyrusių ir įsipareigojusių vairuotojų, kurie su aistra ir atsakomybe atlieka savo darbą. Mes vertiname kiekvieną komandos nario indėlį į bendrą sėkmę.

Baltic Cargo - jūsų patikimas partneris krovinių vežimo ir logistikos srityje!
Company Rules
No limit
Euro Truck Simulator 2 Limit 1 000 km
Real
American Truck Simulator No limit
List of employees [13]
Loading