Company Profile #196113

AlpGroup

Company Management
owner
manager
manager
manager
manager
manager
dispatcher
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.
https://hizliresim.com/6eit2t7

AlpGruop;
12.08.2024 tarihinde kurulan topluluğumuz ATS ve ETS 2 oyunu üzerinde gerek otobüs gerek tır ile kat ettiğimiz kilometreleri bir çatı altında toplamak, Trucksbook topluluğunda adımızı Alp dağları kadar yükseltmek.

Hizmetlerimiz:
- Kuru Yük Taşımacılığı
- Otomobil Taşımacılığı
- Gıda Taşımacılığı
- Yolcu Taşımacılığı

Şirket Kuralları
1) AlpGroup ailesi olarak sohbet ve samimi ortam oluşturma çabamızdan kaynaklı hiç bir türlü dini, siyasi, kişisel hiç bir türlü küfür ve argo kelimelere yer verilmemektedir.

2) Sizlere vereceğimiz araçlarınızın istenilen kilometrelerini o araçlar ile yapılması kesinlikle önemlidir.

3) AlpGroup ailesi olarak sunucumuzda da aktiflik göstermeniz önemlidir şahsi araçlarınız ya da firmamızın size tahsis ettiği araçlar ile resimler videolar vb. aktiflik sağlayacak şeylere özen gösterilmesini istiyoruz.

4) Yetkililerin firma içi duyuruları olayları ve herhangi bir durumda yapılan bilgilendirmeleri takip etmek ve ona göre uyum sağlamak da firmaca istediğimiz hususlardır.

5) Sunucu içindeki kişilerin özelden yapılan sohbetlerine karışmak gibi bir durumumuz yok ama, özelden yapılan kavgalar ve olumsuz durumların sunucu ve firma içine yansıması durumunda uzaklaştırma almanız gibi durum vardır. Samimiyet iyidir ama kötü sonuçlarını kendi aranızda çözmeniz önemlidir.

6) Size verilen araçlarımızın en gerçekçi şekilde transporta en yakın şekilde toplanıp biz onay vermeden araca aksesuar takmamanız önemle rica olunur.

7) Aylık km zorunluluğu tabii ki yoktur ama, tamamlanmadığında ay sonunda sorulduğunda bir mazeretinizi belirtmenizi rica ederiz.

8) Hız sınırımızı gerçekçilik için tabiiki de vardır Avrupa da olduğu gibi bizimde AlpGroup ailesi olarak sizden istediğimiz hız sınırı 90'dır hız sınırına uymanızı önemle rica ederiz.

9) AlpGroup ailesi olarak yaş sınırımızda bulunmaktadır. Yaş sınırımız 16 olmakla beraber bir araca sabit çalışmaktan sıkılmayacak kişileri aramızda görmekten çok memnun oluruz. Tabii ki bu bir oyun ama verilen araç yetkililer tarafından değişmediği sürece değiştirmemenizi önemle rica ederiz.

10) AlpGroup sizden istediği aylık kilometre hedefi 5.000 (beş bin) km'dir. ve Trucksbook ve discord şarttır.
Company Rules
Limit 5 000 km
Real
ETS2 No limit
ATS No limit
List of employees [33]
Loading