Company Profile #190981

DB Cargo Logistic

11.4.2024
Company Management
owner
manager
representative
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
DB Cargo Logistic:
Dé virtuele vrachtvervoerder in België en ver daarbuiten!

Onze Basis:
DB Cargo Logistic dé geweldige logistieke oplossing in TruckersMP en games daarbuiten!
Wij verzorgen graag het hele logistieke proces, van ophalen tot vervoeren naar de buitengrenzen van Europa.

In ons ruim 4 maand bestaan zijn wij uitgegroeid tot een gezellig logistieke community met veel kennis en ervaring in de logistieke sector! Innovatie zitten in ons DNA, en wij staan bekend om onze hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Samen met onze ruim 6 leden verzorgen wij dagelijks een fantastische VTC én community!

Logistiek Chauffeur:
Als vrachtwagenchauffeur bij DB Cargo Logistic heb je het goed voor elkaar! Je rijd voor een sociale, gezellige VTC waar we echt geloven in ‘samen op weg’. Je hebt volop mogelijkheden in werk en indeling van je ritten!, Groei ook met ons mee en kom 'werken' als Logistiek Chauffeur!

De wagens van Logistiek vind je door heel Truckers. Met de rode en witte vrachtwagens vallen wij immers op! We vervoeren voor onze klanten een grote verscheidenheid aan ladingen naar distributiecentra, fabrieken etc., zoals bouwmaterialen, levensmiddelen en grondstoffen. Natuurlijk is ons wagenpark helemaal uitgerust voor het werk en je rijdt dus met verschillend materieel, zoals koelopleggers, combi’s en tautliners, al dan niet uitgerust met een kooiaap. Geen dag is hetzelfde in het internationale transport!

Duurzaamheid en visie:
De zorg voor nieuwe chauffeurs zit in ons DNA. Daarnaast kijken wij steeds naar nieuwe manieren om duurzame en verantwoorde kwaliteit te leveren.

Duurzaamheid gaat zeker over bijvoorbeeld het terugdringen van het aantal vervoersbewegingen, zuiniger rijden, betere inzetbaarheid van mensen, en moderne technieken en gebouwen.
Dit zuiniger rijden doen wij door chauffeurs uitleg te geven in schakelen, automaat-instellingen en rijroutes.
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
List of employees [5]
Loading