Company Profile #190453

PMZ Transporti

31.3.2024
Company Management
owner
dispatcher
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Transportno podjetje PMZ

Transportno podjetje PMZ (Poje, Meden, Zbašnik) je dinamično podjetje, specializirano za zagotavljanje vrhunskih transportnih rešitev. Naše poslanstvo je presegati pričakovanja naših strank in postavljati nove standarde zanesljive in učinkovite logistike.

S svojo bogato dediščino in strokovnostjo na področju prevozov smo postali sinonim za kakovost in zanesljivost v industriji. Z ekipo izkušenih strokovnjakov in sodobno logistično infrastrukturo smo pripravljeni izpolniti tudi najzahtevnejše logistične izzive.

Pri podjetju PMZ smo ponosni na našo predanost strankam, ki se odraža v naši nenehni zavezanosti k izjemni storitvi in ​​individualnemu pristopu. Ne glede na vrsto blaga ali razdaljo, vam zagotavljamo, da bo vaš tovor dostavljen pravočasno, varno in učinkovito.

Zavezani smo k trajnostnemu razvoju in odgovornemu ravnanju, zato smo nenehno v iskanju inovativnih rešitev, ki omogočajo zmanjšanje našega vpliva na okolje.

V podjetju PMZ smo prepričani, da je vaš uspeh naš uspeh. Zato si prizadevamo za gradnjo dolgoročnih in vzajemno koristnih partnerstev z našimi strankami, kjer se lahko skupaj razvijamo in rastemo.

Izberite PMZ za vaše transportne potrebe in dovolite nam, da vas popeljemo na poti do uspeha.
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
List of employees [3]
Loading