Company Profile #190282

AERO LOGISTICS

Company Management
manager
dispatcher
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Merhaba, biz AERO LOG ailesi olarak 2023 yılında yola çıktık! "AERO LOG" olarak, kurucumuz Emre'nin liderliğinde, aktiflik, sevgi, saygı ve eğlenceyi ön planda tutan bir aile ortamı oluşturmayı amaçlıyoruz.

Amacımız, Euro Truck Simulator 2 (ETS2) oyununda bir araya gelerek, sanal dünyada gerçek bir aile bağını oluşturmak. ETS2'de, kamyonlarımızla yollarda gezinirken, ailemizin bir parçası olarak dostlukları güçlendirmek ve keyif dolu anlar yaşamak istiyoruz.

AERO LOG olarak, sadece bir oyunda şirket değil, aynı zamanda bir aileyiz. Oyun tutkumuzu, birlikte geçirdiğimiz zamanları ve birbirimize duyduğumuz sevgiyi ön planda tutuyoruz. Her bir üyemiz, AERO LOG'un birer değerli parçasıdır ve biz birlikte büyüyen, güçlenen bir aile olarak yola devam ediyoruz.

Eğer sen de bu eğlenceli ve samimi aile ortamına katılmak istiyorsan, AERO LOG'a hoş geldin! Yolda birlikte geçireceğimiz zamanın, aktiflik, sevgi ve saygıyla dolu olacağına emin olabilirsin. İster yol arkadaşı ol, ister yeni dostluklar kur, AERO LOG seni bekliyor!
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
✅ Discord kullanmak zorunludur, "Information" kısmında discord sunucumuzun linki mevcuttur.

✅ Ekibe girmek istiyorsanız discord sunucumuzdaki yetkililerden yardım alabilirsiniz.

✅ Ekibimize girmek için Sadece ETS2 olması yeterlidir. ATS zorunluluğumuz yoktur.

✅ Ekibimize alımlar discord üzerinden yapılmaktadır.

✅ Hangi yaşta olursanız olun Oyunda ve Discordda lütfen saygılı olun.

✅ Oyunda ve Discordda saygısızlık yapanlar 1.sinde uyarılır, 2.sinde cezalandırılır, 3.sünde duruma göre (ekipte ise) ekipten atılır!

✅ Ekipte olanlar düzenli olarak discordda ve oyunda aktif olmalıdır.

✅ Ekip içi yapılan etkinliklere ekiptekilerin katılması mecburidir. (discord sunucumuzdaki üyeler ve vtc deki üyeler isterlerse katılabilir)

✅ Zorunlu harita dlc miz yoktur. Genellikle oyunun ana haritasında vakit geçiririz.
List of employees [11]
Loading