Company Profile #188710

Atlas Grachten Logistiek

AGL
24.2.2024
Company Management
owner
manager
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Onze VTC, Atlas Grachten Logistiek, is een geweldige plek voor vrachtwagenchauffeurs in Euro Truck Simulator 2. Bij ons draait alles om teamwork, plezier en groei. Als je bij ons komt werken, word je deel van een hechte gemeenschap van chauffeurs die elkaar steunen en aanmoedigen.

Waarom zou je bij ons willen solliciteren? Nou, hier zijn een paar goede redenen:

Gezelligheid: Bij Atlas Grachten Logistiek staat gezelligheid voorop. We organiseren regelmatig evenementen en samenkomsten waar je andere chauffeurs kunt ontmoeten en nieuwe vrienden kunt maken.

Professionele ontwikkeling: We bieden continu training en ondersteuning om je vaardigheden als chauffeur te verbeteren. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde veteraan, er is altijd ruimte om te groeien.

Beloningen en erkenning: We waarderen het harde werk van onze chauffeurs. Bij Atlas Grachten Logistiek krijg je beloningen en erkenning voor je inzet, of het nu in de vorm van bonussen, prijzen of speciale vermeldingen is.

Flexibiliteit: We begrijpen dat het leven soms hectisch kan zijn. Daarom bieden we flexibele schema's aan, zodat je kunt werken op tijden die bij jou passen.

Kortom, bij Atlas Grachten Logistiek krijg je niet alleen een baan, maar ook een thuis. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in ons team!

https://discord.gg/WGKrxDZc
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
List of employees [2]
Loading