Company Profile #187587

DES Global Lojistik

DES LOG
31.1.2024
Company Management
owner
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
DES Global Lojistik olarak, 31,01,2024 yılında İzmit te kurulduk ve bugün dünya çapında entegre lojistik hizmetler sunan bir markaya dönüştük.

65 ülkede 150'den fazla lojistik merkezimizle, ABD'den Asya'ya, Avrupa'dan Orta Doğu'ya uzanan geniş bir coğrafyada müşterilerimize hizmet veriyoruz. "Düşünce hızında lojistik" felsefemizle, iş dünyasının ihtiyaçlarını anlayarak hızlı ve etkin çözümler sunuyoruz.

DES Global Lojistik olarak temel stratejimiz; dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimize en güvenilir sistemlerle hizmet kalitesi sağlarken, çevreye ve topluma duyarlı bir şekilde büyümektir. Müşterilerimiz ve çalışanlarımız için her zaman en güvenli iş ortamını sağlamayı amaçlıyoruz.

Sürdürülebilirlik, teknolojik yenilikler ve sürekli gelişimle dolu bir gelecek için çalışıyoruz. Lojistik sektöründeki liderliğimizi koruyarak, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza değer katmaya devam ediyoruz
DES Global Lojistik olarak dünyanın en büyük Gayri Safi Milli Hasılası (GSMH) olan ülkelerinde faaliyet gösteren bir lider lojistik şirketiyiz. Şu an itibariyle, DES hizmet verdiği ülkelerin toplam GSMH'si dünya ekonomisinin %92'sini oluşturuyor, bu da şirketimizin küresel ölçekte önemli bir oyuncu olduğunu göstermektedir.

Siz de profesyonel ağımıza katılarak, iş dünyasının değişen ihtiyaçlarına uygun lojistik çözümleriyle başarıya ulaşmamıza katkı sağlayabilirsiniz.
Company Rules
Limit 100 km
Real
ETS2 Limit 100 km
Real
ATS Limit 100 mi
Real
List of employees [1]
Loading