Company Profile #18067

The company was dissolved!

RO.Elite.Zone

Company Management
Alyn... Founder
Awards
Company Description
Buna ziua si bine ai venit pe TruckBoook al firmei RO.Elite.Zone.
In primul rand dorim sa va aducem la cunostinta cateva lucruri care cladesc aceasta firma!
Firma RO.Elite.Zone este o firma de Euro Truck Simulator 2 si American Truck Simulator Multiplayer!
Firma RO.Elite.Zone este locul potrivit in care poti sa iti petreci timpul liber alaturi de prieteni si alaturi de colegii din firma.
Aici timpul pe care il petreci inseamna relaxare totala,ceea ce si merita orice jucator de ETS2/ATS.
Firma noastra urmeaza viitorul unei firme virtuale de succes cu ajutorul membrilor nostri care ne ajutam sa ajungem ce ne-am propus.
Toti membri firmei sunt oameni care stiu sa se respecte intre ei,dandu-si silinta pentru colegii noi ca sa se poata acomoda foarte repede in comunitatea noatra.

In al doilea rand dorim sa va mai aducem la cunostinta si persoanele din conducere care doresc ca aceasta firma sa aiba un viitor stralucit.
Fondator Detrox al firmei care discuta cu fiecare angajat in parte daca au probleme sau daca au neclaritati sunt Detrox,.
Si bineinteles ,Helper Nicu , firmei care contribuie intr-o buna masura la functionarea si respectarea regulilor pe care fiecare sofer trebuie sa le respecte.

Daca vrei sa te alaturi si tu firmei noastre esti rugat sa contactezi persoana;Detrox,sau ne poti gasii pe grupul nostru de Facebook "RO.Elite.Zone" sau pe site-ul nostru https://ro-elite-zone.webnode.ro
VA multumim de atentia acordata si va asteptam in comunitatea noastra!
Site
Company Rules
Euro Truck Simulator 2 Limit 500 km
Real
American Truck Simulator Limit 500 mi
Real