Company Profile #180461

The company was dissolved!

Sydmitt Transport

20.9.2023
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Välkommen till Sydmitt Tansport

Sydmitt Transport är ett ledande företag inom transportbranschen som specialiserat sig på effektiva och pålitliga logistiklösningar. Med en passion för kvalitet och en dedikation till service excellence har vi etablerat oss som en pålitlig partner för våra kunder.

Vi strävar efter att erbjuda en oöverträffad nivå av professionalism och effektivitet i varje aspekt av vår verksamhet. Vårt dedikerade team av erfarna förare och logistikexperter arbetar oavbrutet för att säkerställa att varje leverans görs i tid och på ett säkert sätt.

Sydmitt Transport är stolta över vår moderna flotta av lastbilar och fordon som är utrustade med den senaste tekniken och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Våra lastbilar är inte bara effektiva och pålitliga, utan också välskötta och välvårdade för att säkerställa en problemfri drift.

Vi är alltid på jakt efter talanger inom branschen som delar vår passion för kvalitet och professionalism. Vi söker anställda med en gedigen erfarenhet och en stark arbetsmoral för att komplettera vårt team av skickliga förare och logistikspecialister.

Oavsett om det gäller lokala transporter eller långväga leveranser strävar Sydmitt Transport alltid efter att leverera över förväntningarna och skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Med vårt fokus på service excellence och vårt engagemang för att leverera resultat är Sydmitt Transport det självklara valet för alla dina transportbehov.

Mvh Sydmitt Transport


External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit