Company Profile #180021

SIRAMIS LT

11.9.2023
Company Management
owner
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
FTL, arba dar kitaip pilni kroviniai – viena iš veiklos sričių, į kurią per ilgus veiklos metus sukoncentruota logistikos kompanijos „Siramis“ patirtis. Pilni kroviniai yra tie, kai visas sunkvežimis skiriamas vienam klientui ir vežamas vieno kliento krovinys. UAB „Siramis“ net ir patiems reikliausiems klientams gali užtikrinti, kad pilnų krovinių gabenimas bus sklandus ir greitas, mat transporto paslaugos ir krovinių pervežimas – kasdienė įmonės duona jau daugiau nei 20 metų.

Krovinių pervežimas patikėtas ilgametę darbo patirtį turintiems bendrovės tolimųjų reisų vairuotojams, transporto paslaugos teikiamos maršrutais Europoje, o taip pat organizuojamas krovinių pervežimas įvairiose Lietuvos vietose. „Siramis“ siūlo galimybę vežti ir įprastus, ir pavojingus (ADR reikalaujančius) FTL krovinius. Visi transporto paslaugos teikėjos vairuotojai turi pavojingų krovinių gabenimo leidimus bei ADR pažymėjimus.

Pilnų krovinių gabenimas bei kitos bendrovės transporto paslaugos teikiamos naudojant tik nuosavus, modernius ir naujus transporto bendrovės vilkikus. Tai padeda bendrovės logistikos profesionalams užtikrinti, kad pervežimas būtų atliekamas pagal visus reikalavimus, laikantis visų transportavimo taisyklių.
Company Rules
No limit
ETS2 Limit 10 000 km
Real
ATS No limit
List of employees [1]
Loading