Company Profile #179413

-SLO- BalkanSkyLogistics

BlknSky
29.8.2023
Company Management
owner
manager
representative
dispatcher
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
-SLO- BalkanSkyLogistics

Smo virtualno transportno podjetje namenjeno igralcem ETS2. Dostave opravljamo že od leta 2023, dostavljamo hitro, varno ter brez težav. Ne glede ali si nov igralec ali že star veteran te vabimo da se nam pridružiš in igraš z nami. Zagotavljamo vam prijazno igralno okolje za vse člane in članice, da igrajo skupaj, se podpirajo in delijo svoje misli. To prepričanje je ustvarilo novo, a uspešno podjetje namenjeno slovenskim igralcem. Ne zanima nas tekmovanje z drugimi temveč povezovanje igralcev in ohranjanje vzdušja ter veselje do igranja. Vsaka uspešno zaključena dostava, vsak zadovoljen voznik in vsak nov tovornjak v vaši floti vam in nam prinaša veselje in ponos. Seveda, zabava ni vse, resnost je ključni del naše poti do biti uspešno virtualno podjetje, z vso zabavo, veseljem in resnostjo ki ga boste prinesli s seboj, boste izkušili nepozabne dogodke, in igranje olajšali vam in vašim bodočim sodelavcem! Vabimo vas da se nam pridružite še danes!
Pa pojdimo na pot :D

VSA PRAVILA IN INFORMACIJE SO OBJAVLJENA V DISCORD SERVERJU KI JE OZNAČEN, TAM SE TUDI OPRAVLJAJO VSE OSTALE STVARI (Verifikacija...)
Company Rules
Limit 10 000 km
Real
ETS2 Limit 8 000 km
Real
ATS No limit
Po sprejeti prošnji v se je treba pridružiti discordu podjetja kjer se seznanite z vsemi potrebnimi informacijami (pravila, vodstvo..) opravite končno prijavo in opravite kratek pogovor z direktorjem ter poddirektorjem.
Če vas slučajno nekatere zanima zakaj toliko stvari? Radi smo na tekočem, da bo zadeva delovala in potekala brez zapletov, tako bo lažje vam in nam.
List of employees [7]
Loading