Company Profile #178469

The company was dissolved!

Hallands mp_maffia

Kjula
12.8.2023
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Välkommen till Kjula fjärr transporter – en professionell transportgemenskap som verkar över hela världen. Vi är dedikerade till att leverera din last säkert och effektivt, var i världen den än befinner sig.

Med en imponerande flotta av moderna lastbilar och vårt erfarna team av chaufförer täcker Kjula fjärr transporter inte bara destinationer i Norden, utan även i resten av världen. Oavsett om det är på de trafikerade motorvägarna i Europa, de banbrytande vägarna i Nordamerika eller de exotiska vägarna i Asien, är vi redo att ta oss an uppdragen med det engagemang och den kompetens som säkerställer framgång.

Besök vårt virtuella huvudkontor online och upplev spänningen i att bli en del av Kjula fjärr transporter . På vår hemsida (kommer snart) hittar du all nödvändig information om vår community, regler, evenemang och hur du kan bli medlem. Utforska även vårt galleri med bilder på våra fantastiska lastbilar i aktion runt om i världen.

Gå med i vår Discord-server och delta i trevliga samtal, evenemang och konvojer. Vår vänliga och stödjande gemenskap är alltid redo att välkomna dig. Ansök om medlemskap redan idag och bli en del av Kjula fjärr transporter framgångssaga!

Vi ses på vägen, vart än i världen det tar oss!


Fortsätt åka lastbil!
Company Rules
No limit
ETS2 Limit 1 000 km
Real + Race
ATS Limit 2 000 mi
Real + Race